2017. szeptember 19., kedd, Vilhelmina napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hadhazy-vagy-ron-werber-rugta-az-ajtot-2199757/

Hadházy, vagy Ron Werber rúgta be az ajtót?

Az LMP társelnöke a múlt héten a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki.

Hadházy Ákos ráadásul nemcsak azt a – szakminisztérium és a Korábban Érkeztem Alapítvány által is visszautasított – rágalmat fogalmazta meg ismét, hogy „magánzsebekbe vándoroltak a koraszülötteknek szánt uniós források”, hanem „tejeszacskókhoz”, a hétvégi szegedi egyeztetésen pedig „kiskutyákhoz” hasonlította az idő előtt világra jött csecsemőket.

Bár nem lehet afelől kétség, hogy jóérzésű ember a mélységesen megbántott, megsértett és Hadházy szavait maguknak kikérő szülőkkel ért egyet, valamint a kerekasztal-beszélgetésen ugyancsak résztvevő Csepreghy Nándor államtitkárral, aki „gazembernek” nevezte az ellenzéki politikust, mégsem hagyhatjuk figyelmen kívül azt, hogy talán majd Ron Werber segítheti az 5 százalékos parlamenti küszöb környékén lavírozó LMP 2018-as kampányát, aminek ez a kijelentés előszele lehet.

Emlékszünk még a „köteles beszédre”, a 23 millió románozásra akkor, amikor egy másik párt kampányában segédkezett, most pedig tejeszacskó és kiskutyák, néhány nappal azután, hogy megjelent a sajtóban kapcsolata az LMP-vel.

És a kampánytanácsadás hivatalosan még csak el sem kezdődött!

A vitáról készült Híradó összeállítás itt tekinthető meg.

 

Hirdetés

Kiemelt

Kalmár gólokkal építkezik

Három kontinensen foglalkoztatnak klubcsapatok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban azokra összpontosítunk, akik szóba kerülhetnek a magyar válogatott keret kialakításakor.

Poszt-trauma

Gyurcsány kíséretével a börtönbe

„Ártatlan ember” vonult be.

Van baj… és nincs baj

Egy nem kormány közeli médiummal.

Horn Gábort láthatóan nem zavarják a számok

A liberális politikus fogalomzavarban is szenved.

Mellbevágó üzenet az egykori Francia elnöktől

Már akkor látta...

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!