2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: kampány

68 cikk 1/7 oldal

Pártalapítási dömping az országban

Míg 2014-ben 147 volt, jelenleg 193 bejegyzett párt van, amely indulhatna a választáson. Ez a szám még emelkedhet, hiszen országszerte 351 párt bejegyzés alatt áll.

A konzervatívok profitálhatnak is a kampányban a merényletből

A brit konzervatívok a parlamenti választás kampányában profitálhatnak is a manchesteri merényletből, illetve a merénylet miatt megerősödő bevándorlásellenességből – mondta a Századvég Alapítvány elemzője az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Országjáró körúton népszerűsítik a világbajnokságot

Látványos installációkkal, nyereményjátékokkal és ismert sportolókkal népszerűsítik a hazai rendezésű vizes világbajnokságot egy országjáró körúton, amelyet pénteken indított útjára a szervezőbizottság.

A Reuters szerint Trump tanácsadói többször kapcsolatba léptek Moszkvával

Michael Flynn lemondatott nemzetbiztonsági főtanácsadó és Donald Trump amerikai elnök választási kampányának több más tanácsadója a választási kampány utolsó hét hónapjában legalább 18-szor telefonáltak vagy e-maileztek orosz tisztségviselőkkel vagy másokkal, akik kapcsolatban álltak a Kremllel – mondták meg nem nevezett volt és jelenlegi tisztségviselők a Reuters hírügynökségnek, amely csütörtökön számolt be ezekről.

Megugrott a sertéshús kivitele

Az Agrárgazdasági Kutatóintézet jelentése szerint az év első két hónapjában 19 százalékkal több sertéshús és 42 százalékkal több élő sertés hagyta el az országot.

68 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!