2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: kampány

51 cikk 1/6 oldal

Szigoríthat a kampányfinanszírozási szabályokon a parlament

Az Országgyűlés ma összesen huszonnégy előterjesztésről szavaz. A képviselők egyebek mellett szigoríthatnak a kampányfinanszírozás szabályain, továbbá gondoskodhatnak a Czeglédy-ügy károsultjainak támogatásáról.

Egyelőre nem lesz elsétálási jog

A kormány korábbi döntése értelmében az adós hitellel terhelt ingatlana nem árverezhető el fillérekért, az csak a piaci áron vagy azzal közel egy szinten hirdethető meg.

Országszerte libalakomát tartanak

Az állami kampány küldetése, hogy a Szent Márton-napi hagyományokat élővé tegye, ennek jegyé­ben a magyarok kóstoljanak libaételeket, vagy főzzenek ilyeneket otthon a családjuknak.

Új üzenetet zúg az európai szél

A liberális oldal hipotézise, hogy gyengül a nemzeti hovatartozás fontossága, a nemzetállam, sőt tulajdonképpen már meg is szűnt. A 21. századra megszűnik.

Lelki horgony a kampányharcban

A politika lassan egy olyan szakmává önállósult, amelynek immár bevett, majdhogynem megbecsült eszköze a negatív emberi érzések felszítása.

A kormánypártok további erősödését mérték

A Tárki adatai szerint a a teljes népességen belül 17 százalékponttal, a pártválasztók körében pedig 20 százalékponttal növelte táborát a Fidesz-KDNP 2015 júliusa és 2017 októbere között.

51 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!