2017. szeptember 20., szerda, Friderika napja

Címke: kampány

50 cikk 1/5 oldal

Európát alakítja

Továbbra sincs javulás Gyurcsány Ferenc állapotában. A szociálisan érzékeny előadóművész, a DK frontembere ismét országjáráson vesz részt.

Nógrádi György Schulz bukását valószínűsíti

A szocdem kancellárjelölt ígérete, hogy a német államadósságot eltörli és mindemellett óriási beruházások veszik majd kezdetüket az országban, egyszerűen képtelenség.

Szakértő: a német szociáldemokraták ismét elrontották kampányukat

A német szociáldemokraták (SPD) 2009 és 2013 után ismét elrontották országos választási kampányukat a párt 2005-ben folytatott legendás kampányának vezetője szerint, aki úgy látja, a szeptember 24-i szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után az SPD nem halogathatja tovább a megújulást, amely a hanyatláshoz hasonlóan hosszú, évtizedes folyamat lehet.

Cseh államfőválasztás: Milos Zeman jelenlegi elnök a nagy esélyes

Milos Zeman jelenlegi cseh köztársasági elnök a januári új államfőválasztás legnagyobb esélyese – derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét a Focus közvélemény-kutató ügynökség hozta nyilvánosságra csütörtökön.

Nem lesz újabb Merkel-Schulz tévévita

A német szociáldemokraták kancellárjelöltje kihívta egy újabb televíziós vitára Angela Merkelt, de a hivatalban lévő kormányfő ezt elutasította.

Indul az agrárkampány, készülnek a jelöltek

A Magosz 17 szervezettel kötött együttműködési megállapodást, ezt egészíti ki a juhtenyésztőket és a cukorrépa-termesztőket tömörítő érdekképviseletek szakmai támogatása.

50 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!