2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Belföld

Hollik István: megdöbbentő, hogy Szél szakértője megbukott az átvilágításon

A KDNP-s képviselő értékelése szerint az afgán állampolgár az egyik legradikálisabb bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt.

Erdő Péter: mindent meg kell tenni az üldözött keresztények hazatéréséért

Maga Jézus mondta tanítványainak: arról fogják felismerni őket, hogy szeretik egymást – mondta az esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján.

Fidesz: a szocialisták a migránspárti Soros-hálózatot mentegetik

Amíg Fidesz-KDNP-kormány lesz, Magyarország nem hajt végre semmilyen kvótát, és nem lesz bevándorló-ország – hangsúlyozta a kormánypárt.

Szakértő: a V4-ek bevándorlási politikáját erősítheti az új osztrák kormány

Horváth József szerint Ausztria tömeges migráció esetén teljes határzárat építhet ki déli és keleti határszakaszain.

Minden segítséget megkapnak terrortámadás esetleges magyar érintettjei

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közölte az afgán fővárosban nem tartózkodik konzuli védelemért regisztrált magyar állampolgár.

Civil kör: a magyar kormány soha nem mondta, hogy nem fogadja be a rászorulókat

Jurák Kata szerint megdőlt, az amivel a magyar kormányt vádolták, hogy mennyire kirekesztő, senkit nem fogadnak be és migránsellenes.

Szilágyi Ákos: március 16-án mi visszük ki és mi ünnepeljük a zászlót

Az ünnepi esemény főszervezője az ECHO TV-nek elmondta, most úgy érezték, ideje kivinni a négy fal közül az ünnepséget és igazi keretet adni neki.

FRISSÍTVELemondott a Hunvald-per bírája, elölről kell kezdeni

A Hvg híradása után közleményben utasította vissza az alaptalan állítást a Fővárosi Törvényszék és az Országos Bírósági Hivatal.

Rogán Antal: van listánk az illegális bevándorlást segítő szervezetekről

A „Stop Soros” törvénycsomag parlamenti elfogadása után senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést,

Hejce örökké a gyász szimbóluma

Tizenkét éve közös veszteség ért bennünket. Nemcsak egy szomszédos ország katonáit, hanem barátainkat veszítettük el – fogalmazott Simicskó István.

Szél Bernadett nem cáfolta, hogy afgán szakértője megbukott az átvilágításon

Az LMP miniszterelnök-jelöltje csak annyit válaszolt a közmédiának: országgyűlési képviselőként érvényes átvilágítással rendelkezik, ezért joga van ott lenni az üléseken.

Havasi Katalin: az időközi választáson Hódmezővásárhely jövője a tét

A Fidesz helyi elnöke szerint a városnak nincsenek felesleges évei arra, hogy a fejlődés helyett cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen.

A SZDSZ-t az ima sem mentette meg 1998-ban

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője egy egészen elképesztő történetet idézett fel az ECHO TV Troll című műsorában.

Fidesz: a Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei

A kormánypárt szerint a DK jelöltjei egy olyan embert szolgálnak, aki egyszer már tönkretette az országot, és ha tehetné, akkor ugyanott folytatná, ahol abbahagyta.

Fidesz: nem volt patkány a Péterfy Kórház műtőjében

Bene Ildikó, a kormánypárt országgyűlési képviselője, egészségügyi szóvivője, álhírnek nevezte az egyik internetes portál által közölteket.