2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Belföld

Nógrádi György szerint sok a megválaszolatlan kérdés

A Petya nevű zsarolóvírussal kapcsolatban Nógrádi György azt mondta, hogy a fejlett világnak el kell kezdenie védekezni a zsarolóvírusokkal szemben.

Völner Pál: csak a Soros által fizetett szervezetek támadják a kormányt

Az államtitkár hangsúlyozta, a törvény sokkal több civil szervezetre vonatkozik, amelyek egyelőre nem indítottak harcot a kormány ellen.

Kiss-Rigó László: nincs a történelemben értelmetlen szenvedés

A püspök úgy fogalmazott: az igazságtalanul meghurcoltak szenvedése energia, amely nem vész el, és amelyből erőt lehet meríteni.

Üzemelhet az intelligens jelzőrendszer a magyar-szerb határon

Az új technológiának köszönhetően az emberi életre nem veszélyes elektromos feszültség is fut a kerítésben, amely visszajelzést küld a központnak.

A kormány 120 ezer forint támogatást ad az ételautomatásoknak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzési tapasztalatai szerint a gépek jelentős része az adók megfizetése nélkül üzemel, ezért szükséges az automata felügyeleti egység.

Magyarországra kerül a czestochowai Fekete Madonna koronájának mása

A Bazilikában pénteken délután három órakor ünnepélyesen fogadják a koronát, és koronázzák meg vele a Fekete Madonna ikonmásolatát.

Klinghammer István lett a Magyar Corvin-lánc Iroda vezetője

A június elsejétől határozatlan időre szóló kinevezésről szóló miniszterelnöki utasítás a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.

Fidesz: A Jobbik fedezné a korrupciót

A kormánypárti képviselőcsoport közölte: a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy „a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot”

Novák Katalin: már csaknem ötvenezer családnak segített a csok

Dinamikusan nő az érdeklődés, a támogatott családok és az igénylők száma. Csupán ez év májusában 10 milliárd forinttal emelkedett az e célra fordított összeg.

Tanúként hallgatták meg Botkát

A bíróságra nehezedő politikai nyomásról beszélt a szegedi szocialista alpolgármester, a főjegyző és Botka László kabinetfőnökének ügyvédje a Gyulai Járásbíróságon.

Czeglédy a szocialista „kampányguru”

Kulcsszerepet töltött be a tapolcai és a veszprémi időközi ország-gyűlési képviselő-választáson a kampányában az azóta adócsalással meggyanúsított Czeglédy Csaba.

Pontosan tudta a cenzúrát kiáltó művészpáros, hogy nem lesz ott a főigazgató

Molnár Mária a Magyar Időknek elmondta, az általa korábban nem látott képeket a jóváhagyása nélkül tették ki a megnyitó előtt pár órával a falra.

Zsarolóvírus: az Europol szoros kapcsolatban áll a nemzeti hatóságokkal

Kedden számítógépes rendszereket állított le – egyes feltételezések szerint – a Petya néven ismert zsarolóvírus Ukrajnában, Oroszországban, majd átterjedt Nyugat-Európára is.

A konkurensek lejáratási kísérletének tartja a támadásokat az Origo új tulajdonosa

Az oldalnak kezdett kialakulni egy határozott arcéle, amely elkötelezett olvasótábort hozott magával, és én ezt szeretném továbbépíteni – mondta Matolcsy Ádám a Magyar Időknek.

A drogbotrány miatt bezáratták a hírhedt liberális klubot

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője a mai napon ideiglenesen bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra Kioszkot és Auróra Kertet.