2017. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Belföld

Kövér László: II. Rákóczi Ferenc valóssággá tette a magyar szabadságot

II. Rákóczi Ferenc nélkül a nemzetét védő magyar állam eszménye nem lehetne olyan erős, hogy évszázadokon átívelően történelmi irányt mutasson a magyar nemzedékek számára.

A Fidesz jelöltje nyerte az időközi képviselő választást Szarvason

A névjegyzékben 1480 választópolgár szerepelt, közülük 477-en jelentek meg a választáson, a részvételi arány 32,23 százalék volt.

Balliberális ideológiák emésztik Európát

Nem fogadhatunk be mindenkit és ezzel nem destabilizálhatjuk saját családunkat, saját lakosságunkat – Interjú Henri Boulad jezsuita szerzetessel.

Fidesz: Botka László egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista

Botka László igyekszik úgy tenni, mintha semmi köze nem lett volna az eddigi szocialista politikához, a valóság az, hogy abban több mint húsz éve szerepet vállal.

Indul a nemzeti konzultáció

Azért kérik a magyarok támogatását, hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását – mondta el Dömötör Csaba államtitkár sajtótájékoztatóján.

Kósa Lajos: elgurult a gyógyszer Strasbourgban

A strasbourgi Európai Emberi Jogi Bíróság messze túlterjeszkedett minden határon, amikor Magyarországgal szemben a bangladesi menekültek ügyében ítéletet hozott.

Hagyjuk meg a gyermeknek azt a biztonságot, hogy kisfiúnak vagy kislánynak született!

A nyugat-európai társadalmak úgy gondolják, a meg nem született gyermekeket a migránsok gyermekeivel pótolják- mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

Ősszel Győrben tárgyalják újra a vörösiszappert

A Győri Törvényszéken kezdik újratárgyalni a vörösiszappert, erről pénteken döntött a Győri Ítélőtábla – tudtuk meg Ferenczy Tamás bírótól.

Őrületbe kergették a szovjeteket

1956. november 4-én a szovjet csapatok Budapesten már leverték a szabadságharcot, a mecseki láthatatlanok – köztük egy 18 éves fiatalember, Tésenyi Ferenc akkor fogtak fegyvert.

A biztonság fenntartása a cél

Bakondi György ismertette, eddig másfél milliónál többen érkeztek Európába. Magyarországon keresztül 104 országból jöttek 2015-ben, főként Szíriából és Irakból,

Új kiképző repülőgépekkel bővült a hazai légierő

Korszerű, a határvédelemben is felhasználható cseh kiképzőgépekkel és a közép-európai térségben egyedülálló, előretolt repülés­irányító szimulátorral bővült az eszközpark.

Fidesz: tízmilliárdokat kereshetnek a „Soros-féle migránsszervezetek”

További hasonlóan abszurd ítéletek esetén Magyarországnak összesen több mint 40 milliárd forintot kellene fizetnie a Soros György által támogatott szervezeteknek.

A megkérdezettek többsége éjszakára megállítaná az iskolabuszokat

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a veronai buszbalesettel kapcsolatos internetes kérdőívét.

Per a Heineken ellen a vörös csillag miatt

Lázár János kancelláriaminiszter tárgyalásra biztatta a multinacionális vállalatot és az Igazi Csíki sör gyártóját a védjegyvita rendezése érdekében.

Szijjártó Péter: egyre többen vannak velünk, de a küzdelem folytatódik

A Római Szerződés aláírásának 60. évfordulóján kijelenthetjük, Magyarország „mindig hozzátette a maga részét a keresztény Európa sikeréhez”- mondta a külügyminiszter.