2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: szeged

30 cikk 1/3 oldal

Cérna az asztalon

A Vízkereszt vigíliáján szentelt víz a nagyszombaton, pünkösd szombatján, továbbá a vasárnaponként szentelt vízzel együtt igen nevezetes szentelmény.

Megölte a barátnőjét egy férfi Szegeden

Megölte a barátnőjét egy 29 éves férfi Szegeden hétfő délben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Egészpályás letámadásban bízik a Szeged

Szegeden nem viccelnek: a klub eljárást kezdeményezett Supka Attila ellen a területileg illetékes közigazgatási és munkaügyi bíróságnál, illetve a MLSZ fegyelmi bizottságánál.

Megfejthetetlen szegedi mélyrepülés

Carlos Pastor edző kitette a csapatból az egyik játékosát, a szurkolók jelentős része szerint viszont a mester önmagával kezdhetné a rendcsinálást.

Már jelentkezhetnek a zenészek a jövő tavaszi Szeged Rocksra

Már jelentkezhetnek a dobosok, basszusgitárosok, gitárosok, énekesek a jövő tavaszi Szeged Rocksra, melyen több száz vagy akár ezer muzsikus ad elő négy dalt – tájékoztatták Gajda Ferenc főszervező az MTI-t.

Pedig nem vették félvállról

Fekete hétvégét tudhatnak maguk mögött férfi-kézilabdacsapataink. A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged a Bajnokok Ligájában szenvedett váratlan vereséget.

Összegyetemi nyílt napot szervez a Szegedi Tudományegyetem

Több ezer középiskolást invitál nyílt napjára a Szegedi Tudományegyetem csütörtökön a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, a továbbtanulás előtt álló fiatalokat képzési kiállítás, pályaorientációs teszt, valamint a karokat és szolgáltatásokat bemutató előadások várják – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!