2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: szeged

36 cikk 1/4 oldal

Szegedi KDNP: a várost nem lehet mellékállásban vezetni

Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni, Botka László (MSZP) miniszterelnök-jelölti kampányát nem finanszírozhatja a város pénzéből, így akkor járna el korrekt módon, ha távozna a polgármesteri székből – közölte a KDNP helyi elnöke.

Hideg idő – Készenlétben a Katolikus Karitász

A Katolikus Karitász plébániai csoportjai és egyházmegyei központjai a téli hónapokban fokozott figyelmet fordítanak a nélkülözőkre, országszerte folyamatosan osztanak meleg teát és ételt, téli ruhát, takarókat – közölte a karitatív szervezet szerdán az MTI-vel.

Vörös riasztás

Időről időre politikai kriptaszökevények kísértik a baloldali pártok vezetőit, és különböző ötleteket, neveket susognak riadt kis fülükbe.

Szerb kábítószercsempész ellen indult eljárás Szegeden

A bíróság – ügyészi indítványra – elrendelte az előzetes letartóztatását annak a szerb férfinak, aki kilenc kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Nyolc szerb embercsempész ellen emeltek vádat Szegeden

Nyolc szerb embercsempész ellen emelt vádat az ügyészség, a férfiak alkalmanként több tucat határsértőt zsúfoltak be egy teherautó rakterébe tavaly nyáron – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

36 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!