2017. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: szeged

83 cikk 1/9 oldal

Iraki embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emeltek két iraki embercsempész ellen, aki a szerb-magyar határ térségéből akart migránsokat Nyugat-Európába szállítani – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Pastor mester megüzente

Sorozatban tizedszer nyerte meg a magyar férfi-kézilabdabajnokságot a Telekom Veszprém, sorozatban tizedszer előzte meg a Mol-Pick Szegedet.

18 szírt akart Magyarországra csempészni

Vádat emeltek egy szerb állampolgár ellen, aki járművébe zsúfolva 18 szír határsértőt próbált Röszke közeléből Nyugat-Európába szállítani 2015 nyarán – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden

Súlyosan megsérült egy jogerősen elítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben, mert egy másik fogvatartott bántalmazta – közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Nem szakadt meg a sorminta

A Telekom Veszprém 30-27-es vereséggel, de bajnoki címmel búcsúztatta edzőjét a hazai porondtól. A szezonnak még nincs vége, Veszprém a Bajnokok Ligája Final Fourban is érdekelt.

Törött ujjal a csodatevés jegyében

A Szeged 2012. október 28-án győzött legutóbb 7 góllal a Veszprém ellen, azaz nincs más hátra, mint lekopírozni a négy és fél éves mutatványt.

83 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!