2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: LMP

51 cikk 1/6 oldal

Gyűlöletaktivisták az utcákon

Werber, a gyűlöletkampányok visszatérő karmestere újból hazánkban rontja a levegőt. Ismert, hogy 2002-ben penetráns stílusban hergelte, fanatizálta az MSZP-aktivistákat.

Még egy évet kap a CEU

További egy év haladékot kapnak a külföldi felsőoktatási intézmények, hogy eleget tegyenek a magyarországi működés feltételeinek – erről szavazott tegnap a T. Ház.

Ungár mondja verébnek

Amiben élünk, az maga a kádári morális mocsár – tájékoztatta minap a nézőket a PestiSrácok.hu Polbeat című élő műsorában Ungár Péter, a Lehet Más a Politika elnökségi tagja.

Jobbik-hakni a liberálisoknál

A szélsőbaltól a Jobbikig terjedő ellenzéki szervezetek választójogireform-javaslatát Gulyás Márton, a provokatív akcióiról ismertté vált baloldali aktivista mutatta be.

Még mélyebbre süllyedhet az MSZP

Molnár Gyula, az MSZP elnöke saját pártja állapotáról is lesújtóan fogalmazott, és elismerte, hogy a magyar emberek jelentős része Orbán Viktorban nem lát diktátort.

Fidesz: Hadházy Ákosnak tisztáznia kell magát!

A nagyobbik kormánypárt azt írta: továbbra is várják a választ Hadházy Ákostól, hogy mely külföldi cégek vagy külföldi követségek munkatársaival találkozott az elmúlt hónapokban...

51 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!