2017. április 27., csütörtök, Zita napja

Címke: LMP

62 cikk 1/7 oldal

Külföldről finanszírozott jogvédők

Közhasznúságú jelentéseik szerint döntően nemzetközi forrásból finanszírozzák programjaik zömét az olyan hazai liberális jogvédők.

Agitációs propagandát emleget az LMP

Az Országgyűlésben is szó esett a hétvégi önkormányzati választásokról. Varga László (MSZP) felszólalását azzal kezdte, a zuglói ellenzéki győzelem is bizonyítéka annak, hogy egyre nő az elégedetlenség az országban.

Soros már Brüsszelben is szervezkedik

Soros György a jövő héten Brüsszelben tárgyal Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, valamint Frans Timmermans alelnökkel a lex CEU-ról.

LMP-tagok adatai kerülnek az USA-ba

A PestiSrácok szerint súlyos jogi aggályokat vet fel az LMP internetes tagtoborzása, a jelentkezők adatait ugyanis a Google Forms alkalmazás az USA-ba továbbítja.

Szabályosan működik a CÖF

A Németországban is megszokott finanszírozási forma mellett magyar személyek százai, magyar cégek, kisvállalkozások is támogatják az alapítványt.

CÖF: az LMP-nek nem kenyere az igazmondás

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) pontosan szerepelteti mérlegében a támogatások és adományok összegét, és előírás szerint minden adatot kitöltött a dokumentumban.

Visszavonul Sallai Róbert Benedek

Az LMP-s politikus, aki MSZP–Jobbik-együttműködést szorgalmaz 2018-tól már nem akar parlamenti képviselő lenni, inkább visszamegy Túrkevére gazdálkodni.

A civiltörvény visszavonását szeretnék elérni

A civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslat visszavonására szólítja fel az LMP a kormányt. Vissza kellene vonnia a teljesen szégyenletes törvényjavaslatot, ami az égvilágon semmire sem jó – fogalmazott Szél Bernadett.

62 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!