2017. december 13., szerda, Luca, Otília napja

Címke: LMP

76 cikk 1/8 oldal

Besült a gigakoalíció

Mielőtt súlyának megfelelően értékelnénk a budapesti agglomeráció egyik kistelepülésén történteket, néhány alapvető megállapítást kell tennünk a józan eszünk megóvása érdekében.

Nem hiszi az MSZP, hogy Bárándy kilépne a pártból

Valótlanok azok a sajtóértesülések, amelyek szerint Bárándy Gergely kilépne az MSZP-ből és az LMP-ben folytatná politikai pályafutását – állította lapunk érdeklődésére a szocialista párt elnökségének több tagja.

Erőteljes balliberális fordulat jelei az LMP-ben

Információink szerint Jancsó Andrea döntése, hogy kilép a pártból, nem csupán a rossz listás hellyel magyarázható, hanem egyben az LMP-n belül hónapok óta zajló átrendeződés jele is

LMP: Demeter és Ungár az első tíz között a listán

Kiszivárgott az LMP 2018-as ország­gyűlési választási listájáról az első tíz jelölt neve. Az Origó által megszellőztetett irat számos érdekes változást tartalmaz a 2014-es névsorhoz képest. A teljes dokumentumot várhatóan ma hozzák hivatalosan is nyilvánosságra.

Fidesz: az LMP-nél is alakul a „Soros-lista”

A Fidesz szerint a Szél Bernadett által vezetett LMP a „Soros-birodalom” érdekeinek egyik leghangosabb képviselője lett Magyarországon; az ellenzéki párt a nemzeti konzultáció támadásával nyíltan szembe megy a magyar emberek akaratával is.

Gulyás a pácban

Gondterhelten vakarózik Gulyás Márton sztárprovokátor, amióta kiderült, nem akar összejönni az ellenzéki pártok áhított technikai nagykoalíciója.

76 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!