2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/fidesz-soros-teljes-erovel-beszallt-magyar-valasztasi-kampanyba-2552791/

Fidesz: Soros teljes erővel beszállt a magyar választási kampányba

MTI
A Fidesz szóvivője szerint Soros György pénteken megjelent cikkével egyértelművé tette, hogy teljes erővel beszállt a magyar választási kampányba.

Puskás Imre budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: Soros György nyilatkozatának – amelyben a milliárdos üzletember a kormány ellene folyó kampányának fejleményeire reagált – az az üzenete, hogy a magyar kormány és a magyar nép áll leginkább útjában a „Soros-terv” végrehajtásának.

Soros György „odáig ment”, hogy a magyar emberek véleményét, a nemzeti konzultáció eredményét is „semmibe vette” – fogalmazott a Fidesz szóvivője. Szerinte Soros is látja, hogy a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció és annak eredménye minden eddiginél veszélyesebb számára, hiszen az akció rekord magas részvétellel zajlott. Ez pedig azt jelenti: a magyar emberek nem fogják szó nélkül hagyni a „Soros-terv” végrehajtását, nem fogják szó nélkül hagyni, hogy migránsok árasszák el Európát – mondta.

Soros is tudja – folytatta Puskás Imre -, hogy a nemzeti konzultáció neki és a bevándorláspárti brüsszeli politikusoknak veszélyes precedenst teremthet. Hiszen az emberek véleményt mondhattak a kötelező betelepítésről, valamint a „Soros-tervről”, és azt látni, hogy Európában is az emberek egyre inkább támogatják a magyar kormány bevándorláspolitikáját, a szakadék pedig egyre nagyobb Soros, a brüsszeli bevándorláspárti politikusok és az európai emberek véleménye között – fejtette ki.

A politikus idézett egy 11 európai országra kiterjedő minapi közvélemény-kutatást, amely szerint a közép-európai államokban 10-ből 8 ember ellenzi a migrációt.

A szóvivő szerint a Soros Györgyöt és a brüsszeli bevándorláspárti politikusokat jellemző gondolkodásmód szögesen szemben áll azzal, amit Európában az emberek gondolnak a migrációról.

Azt is mondta, hogy az elmúlt időszak történései azt igazolják: az Európai Parlament többsége és az Európai Bizottság felsorakozott a „Soros-terv” mögé.
Puskás Imre hozzátette: miközben Soros György támadja a nemzeti konzultációt, a magyar emberek hangját, aközben „saját tevékenységét igyekszik fényezni”, pedig „hatalmas vagyonát spekulációval, mások gazdasági tönkretételével érte el”. Megjegyezte: amikor Soros dollármilliárdokkal támogatja a civil szervezeteket, a médiát, akkor valójában „politikai befektetést folytat”.

A Jobbikot érintő számvevőszéki vizsgálatról a kormánypárt szóvivője kérdésre azt mondta: a Jobbiknak is be kell tartania a pártokra vonatkozó jogszabályokat.
A nyugdíjasoknak járó Erzsébet-utalványok kézbesítését firtató felvetésre Puskás Imre azt válaszolta: nem kizárt, hogy ez helyenként és időnként plusz feladatokat jelent, de biztos benne, hogy a Magyar Posta ezt jó munkaszervezéssel meg fogja oldani.

Kiemelt

Indul a Biztonságos étrend-kiegészítő program

Februártól védjeggyel jelölik a garantált minőségű, hamisítástól mentes étrend-kiegészítőket a Biztonságos étrend-kiegészítő programnak köszönhetően.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!