2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja

Címke: fidesz

241 cikk 1/25 oldal

Fidesz: Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc strómanja

„Czeglédy Csaba bűnszervezete” több mint 3 milliárd forintos áfacsalást követett el, de nemcsak az államot, hanem diákokat és nyugdíjasokat is megkárosított – mondta Budai Gyula.

Fideszes ügynök nem volt a parlamentben

Harmincöt honatya, az Antall-kormány több minisztere tartozik azok közé, akik a rendszerváltás utáni első országgyűlés képviselői közül szerepeltek az 1990 előtti állambiztonság nyilvántartásában.

Fidesz: az egész baloldal a Soros-terv mellé állt

A DK, az LMP és az MSZP nem vett részt a szavazásban, három független képviselő pedig nemmel szavazott, tehát az egész baloldal „egységesen és egyetemlegesen” a „Soros-terv” mellé állt.

Még többen támogatják a kormánypártokat

A Fidesz népszerűsége folyamatosan nő, miközben a két legnagyobb ellenzéki párt csak vergődik – állapította meg a Republikon Intézet.

Besült a gigakoalíció

Mielőtt súlyának megfelelően értékelnénk a budapesti agglomeráció egyik kistelepülésén történteket, néhány alapvető megállapítást kell tennünk a józan eszünk megóvása érdekében.

Korszerűsített iparterületeket adtak át Kaposváron

Átadták a megújult Raktár utcai iparterületet és a Videoton Ipari Parkot Kaposváron, korszerűsítésükre mintegy 600 millió forintot költöttek a somogyi megyeszékhelyen – tájékoztatta a városháza közleményben az MTI-t.

241 cikk 1/25 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!