2018. január 16., kedd, Gusztáv napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/borbely-zsolt-attila-vallalhatatlanna-valt-jobbik-2636872/

Borbély Zsolt Attila: Vállalhatatlanná vált a Jobbik

ECHO TV
A legújabb felmérések szerint a Jobbik számára kudarcot hozott a 2017-es év. A párt támogatottsága több éves mélypontra süllyedt, bár a fölényesen vezető Fidesz-KDNP után a párt még őrzi a második helyét, a töredezett baloldal tábora már nagyobb, mint a Jobbiké. A DK pedig megelőzte a válságban lévő MSZP-t. A témában Borbély Zsolt Attila politológus volt a Napi aktuális vendége.

A Jobbik a saját, jól felépített imázsát veri szét. Borbély Zsolt szerint, a Jobbik politikája azt sugallja, hogy Orbán Viktor nagyobb veszélyt jelent a magyarok biztonságára, mint Soros György. „Holott Orbán Viktor ellenáll a migráns politikának, aki az európai fehér-keresztény kultúra legfőbb védelmezője, míg Soros, aki ennek az egész migránsválságban, Iszlám betolakodásban és invázióban világosan jelen lévő motor.”

„Aki most a Jobbik vezérkarban, van az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek.”

-mondta Borbély Zsolt politológus.

A politológus elárulta, hogy lassan már a baloldali elemzők is egyetértenek abban, hogy jobb-bal megosztottság a múlté, melynek a helyét a globalista-lokalista ellentétpár veszi át. A globális háttérhatalom szándéka, hogy Európát tönkre tegye, mint keresztény érdekeken álló entitást. Ebben a kérdésben nem odaállni az ország miniszterelnöke mögé, aki az ellenállás vezető alakja Európában, az nem csak a magyarság, de az európai gondolkodásmód elárulását is jelenti.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

Kiemelt

De kinek kell egy bohóc?

Magyarország első újcirkusztársulata mozgásszínházi eszközökkel és az előadók személyiségét karakterré formálva túllép a hagyományos cirkuszszámokon.

Poszt-trauma

Megfeszítették a vásárhelyi plébánost

Farkasbőrbe bújt bárány férkőzött a hívek közé.

A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa

Magyarországnak szerencsére kerítéssel védett.

Aczél Endre ezúttal Balczó Andrásba rúgott bele

Szabadnépes stílus.

Jöhet a 45 millió ukrán!

A „demokratikus” baloldalt a tények továbbra sem zavarják.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!