2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: jobbik

186 cikk 1/19 oldal

Orbán Viktorra voksol a többség

A teljes felnőtt népesség majdnem kétharmada, 64 százalék véli úgy, hogy Orbán Viktor marad a kormányfő a 2018-as választás után – derült ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Jobbik-hakni a liberálisoknál

A szélsőbaltól a Jobbikig terjedő ellenzéki szervezetek választójogireform-javaslatát Gulyás Márton, a provokatív akcióiról ismertté vált baloldali aktivista mutatta be.

Gerincbetegek

Csak nem a jobbikos Volner János alelnök úr parolázik ott Gurmai Zita szocialista delnővel, a párt elnökségi tagjával? De bizony, hogy ő az!

A Jobbiknak még mindig nincs hivatalos programja

A Jobbik szerint ők nyerik a jövő évi választásokat. Mindezt viszont, mintegy hat hónappal a választások előtt, kidolgozatlan választási programmal képzelik el.

A Jobbik lemondott Erdélyről

Amióta a Jobbik néppártosodási kísérlete magasabb fokozatba lépett, fokozatosan vedli le a határon túli magyarság iránti elkötelezettséget hangoztató retorikát.

Árnyékban marad a Jobbik holdudvara

Állítólag a négyszáz főt is meghaladja a Jobbik új, baloldali értelmiségieket is magába foglaló hátországa, igaz, a párt közülük eddig senkit sem mutatott be.

Még mélyebbre süllyedhet az MSZP

Molnár Gyula, az MSZP elnöke saját pártja állapotáról is lesújtóan fogalmazott, és elismerte, hogy a magyar emberek jelentős része Orbán Viktorban nem lát diktátort.

186 cikk 1/19 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!