2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: jobbik

153 cikk 1/16 oldal

Indul a Fidelitas plakátkampánya

Figyelemfelhívó kampányt indít a Fideli­tas a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat „rángatnak”.

Lemondatnák a sértegető jobbikost

A szolnoki önkormányzatban betöltött mandátumáról történő lemondásra szólítja fel Szotyori-Lázár Zoltánt a város alpolgármestere és az önkormányzat egyik képviselője, miután a Jobbik szolnoki elnöke több sértő megjegyzést tett az erdélyi magyarokra.

Kiadhatja az EP Kovácsot

Május végén szavazhat az Európai Parlament (EP) a Jobbik képviselőjének, Kovács Bélának a mentelmi ügyével kapcsolatban, tudta meg a Magyar Idők brüsszeli forrásokból.

Fidesz: a kormányfő megvédte Magyarországot

Felháborítónak és a Jobbik-szavazókat is kijózanítónak nevezték, hogy a párt a nemzeti érdekek védelme helyett azokat a magyar embereket támadja, akik éppen ezt teszik Brüsszelben.

Pártreklám-szigorítás

Kósa Lajos kifejtette: a törvénymódosítás célja, hogy ne valósulhasson meg burkolt párttámogatás azzal, hogy piaci ár alatt kapják meg a plakáthelyeket a szervezetek.

Nem csupán egy iskolában kampányolt Dúró Dóra

A képviselőnő bejegyzése állításaink lényegi részét nem érintette, amely szerint bejelentkező levelében az Országgyűlés oktatásért is felelős kulturális bizottságának elnökeként ír.

Bíróság elé idézték Vonát

Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője 13 gárdistát keresett meg, hogy rábeszélje őket: vonják vissza a megbízást az akkor még Jobbik-tag Ulics Erikától.

Sunnyogó közpénzféltők

Érthetetlen, miért nem adnak választ egy olyan egyszerű kérdésre, hogy mennyi pénzért gyalázzák közpénzből a kormányt plakátjaikon.

153 cikk 1/16 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!