2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: baloldal

52 cikk 1/6 oldal

Tempót váltott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság azzal, hogy 4,1 százalék volt a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, rácáfolt a hazai balliberális elemzői osztag sokat hangoztatott szólamára.

Dömötör: Feljelentgetni jár Brüsszelbe az MSZP

Megdöbbentő, hogy az EP kifogásolja: a röszkei zavargásokban való részvétele miatt egy szír férfit a magyar bíróság jogerősen elítélt terrorcselekményben való részvételért.

Az atombomba, amely valójában bumeráng

Az egyesített baloldalnak annyira kevés sikerélménye volt az áhított megregulázásunkkal kapcsolatban, hogy kiéheztek egy Magyarországot elítélő határozatra.

Baloldali hagyomány

Az éjt nappallá téve a közös Európáért fáradozó magyar baloldal képviselői saját belső ellenségeik leleplezéséről sem szoktak megfeledkezni.

Szakértő: egy politikai korszak végét jelzi a Macron-kabinet összetétele

Szűcs Anita Franciaország-szakértő szerint egy politikai korszak végét jelzi az új párizsi kabinet összetétele, hiszen – akárcsak Charles De Gaulle hat évtizeddel ezelőtt – Emmanuel Macron nem magukat a pártokat, hanem egyes részeiket vonja be a kormányzásba.

Szakértő: Macron célja masszív elnöki pártot létrehozni

Emmanuel Macron francia elnök célja, hogy egy masszív elnöki pártot hozzon létre, ami a korábbi „mérsékelt jobboldal és baloldal elemeiből táplálkozik” – erről Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő beszélt az M1 aktuális csatornán, kedden.

Gulyás Gergely: egyedül a Fidesz kormányképes

Másfél millióan küldték már vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket, mondta el a politikus, aki hozzátette: Magyarország a jövőjét is az EU-ban képzeli el.

Az agresszió mint ellenzéki program

Az ellenzék nem azon volt felháborodva, hogy két szélsőséges figura megdobálta festékkel a köztársasági elnöki hivatalt, hanem, hogy a bíróság közmunkára ítélte őket.

52 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!