2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: baloldal

79 cikk 1/8 oldal

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

Újabb francia politikus keveredett botrányba

Két lányát is alkalmazta gimnazista majd hallgató korukban Bruno Le Roux jelenlegi francia belügyminiszter amikor nemzetgyűlési képviselő volt- jelentette hétfőn a TMC francia tévécsatorna napi hírműsora.

Válaszféle Kiss Tibornak III.

Az egész kivándorlási hisztéria nem más, mint egy igazi ótvaros, aljas, velejéig rothadt hazugsághegy, amit az ellenzék minden egyes szereplője hord össze.

Botka kudarca miatt új stratégia az MSZP-ben

Vannak kételyek azzal kapcsolatban is, hogy Botkának sikerül-e nyolcszázezer új szavazót szereznie, „olyan embereket, akik eddig sohasem szavaztak az MSZP-re”.

Feszülten várunk

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé.

Fölényesen vezet a Fidesz

A választási eredményhez legközelebb eső mérések átlaga alapján a kormánypárt 5 százalékkal erősebb a 2014-es ország­gyűlési voksoláson elért listás eredményénél.

Momentum a Milla útján

Nem lehet kétséges: virtigli blöffbaloldali médiapárt bontogatja a szemünk előtt (csirke)szárnyait, amit megpróbálnak rásózni az alábecsült magyar választókra

79 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!