2017. február 26., vasárnap, Edina napja

Címke: baloldal

80 cikk 1/8 oldal

Impraktikus dolgaink – 3. rész

Nem volt nemzeti ügyünk, csak a Jóisten tudja, mióta nem. Talán a trianoni fájdalom volt ilyen utoljára, bár abba is nagyon hamar belepiszkítottak a kommunisták.

Ecuador: véget ért a baloldali uralom

A klasszikus dél-amerikai forradalmi baloldali vezetésnek leáldozott. A kérdés már csak az, hogy milyen irányba fordul az ország.

A baloldal nem foglalkozik a nemzeti ügyekkel

Hidvéghi Balázs beszélt a nemzeti konzultációról is, amelynek több pontja nem csak magyar, hanem Uniós fórumokon is vitatémát szolgáltathat.

A mindent tagadás politikája

A mai baloldalnak kevés lesz a globalizáció győzteseinek fenekét nyalni, az olyanokét, mint George Soros. Szükségük lesz vesztesekre is.

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Válaszúthoz érkezett Matteo Renzi és pártja

Matteo Renzi volt olasz miniszterelnök és az általa vezetett balközép Demokrata Párt (PD) sorsa dől el vasárnap a párt országos gyűlésén, amelyen a következő főtitkár megválasztásának időpontjáról határoznak. Akár pártszakadáshoz is vezethet a Matteo Renzi és a párt vele szemben álló baloldali szárnya közötti vita.

Tovább hullik a forgács a baloldalon

Szabó Tímea azzal indokolta a Párbeszéd nevű párt döntését, hogy szerintük az MSZP és a DK nem érdekelt az előválasztásban.

80 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!