2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/koszoruval-emlekeztek-kocsis-antalra-2468587/

Koszorúval emlékeztek Kocsis Antalra

Bár nem kerek az évforduló, hiszen 112 éve született Kocsis Antal, de Szántó Imre, a Ferencváros ökölvívó-szakosztályának vezetőedzője mindig is tisztelte a nagy elődöket.

Bár nem kerek az évforduló, hiszen 112 éve született Kocsis Antal, de Szántó Imre, a Ferencváros ökölvívó-szakosztályának vezetőedzője mindig is tisztelte a nagy elődöket. Főleg, hogy az első magyar ökölvívó olimpiai bajnok, egyszersmind a zöld-fehérek első ötkarikás aranyérmese a mesteredző édesapjának, Csöpi bácsinak volt a szekrényszomszédja abban a hat évben, amikor az amszterdami olimpia légsúlyú bajnoka a Fradiban bokszolt.

Fotó: Mirkó István

Koszorúval emlékeztek Kocsis Antalra

Szóval, a ferencvárosi ökölvívók – Szántó, továbbá az egykori profi világbajnok, szakosztályvezető Kótai Mihály és az amatőr vb-ezüstérmes, ma már edzősködő Bedák Pál vezetésével – tegnap megkoszorúzták a Kocsis Antal Wekerle-telepi (Baross utca 4.) szülőházának oldalán lévő emléktáblát.

Kiemelt

Egyhavi keresettel több maradt az embereknél

A további emelkedéshez jó alapot teremt a minimálbér nyolcszázalékos és a garantált bérminimum további 12 százalékos emelése – mondta Varga Mihály.

Poszt-trauma

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!