2017. július 28., péntek, Szabolcs napja

Sport

Pillangókisasszony a Duna Arénában

Újabb éremmel bővült a magyar éremkollekció a vizes vb-n. Hosszú Katinka bronzérmes lett 200 pillangón, ugyanitt Szilágyi Liliána a hetedik helyen ért célba.

Pénteken döntenek a férfi vízilabdadöntő helyszínéről

A szombati esti fináléra a 7 ezer fő befogadására alkalmas margitszigeti helyszín helyett a 12 ezres Duna Arénában kerülhet sor.

Tisztes helytállás Bordeaux-ban

A Videoton 2-1-es vereséget szenvedett a francia Girondins Bordeaux ellen az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén.

Már csak egy meccs a világ

A magyar válogatott 7-5-re legyőzte Görögországot a vizes vb férfivízilabda-tornájának első elődöntőjében és Horvátországgal mérkőzik a szombati fináléban.

Lubics Szilvia újból nekivágna a Badwaternek

A sportoló úgy fogalmazott: Európában már teljesítette a legnehezebb ultrafutóversenyeket, ezért keresett olyan kihívást, ami ezeken túlmutat.

Hosszú Katinka bronzérmes 200 méter pillangón

Az olimpiai bajnok spanyol Mireia Belmonte és a német Franziska Hentke mögött Hosszú Katinka a harmadik helyen ért célba, megszerezve ezzel a magyar csapat negyedik érmét.

A görögök ellen aludni tilos, győzni kötelező!

A ma esti elődöntőben a szemtelen és villámgyors Görögország az ellenfél. Nem ők a favoritok, bár Kazanyban bronzérmesek voltak.

Kemény diót törne fel a Videoton Bordeaux-ban

Még nem ért véget a július, ám „jó szokásunk” szerint már a négyből csak egy csapatunk érdekelt az európai labdarúgókupákban.

Hosszú Katinka: Szeretnék tovább fejlődni pillangón

A háromszoros olimpiai bajnok jobban örül frissen szerzett bronzérmének, mint az aranyaknak.

Hatodik a női 4×200 méteres gyorsváltó

A négyes – amelyben a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka váltotta Gyurinovics Fannit – 7:51.33 idővel csapott célba.

Bernek Péter döntős 200 méter háton

Bernek Péter 1:55.79 perces országos csúccsal a hatodik idővel jutott döntőbe, Telegdy Ádám pedig a 9. helyen zárt 200 méter háton csütörtökön a Duna Arénában zajló világbajnokságon.

Egy fecskével nincsen nyár

A lipcsei vívó-vb zárónapján megszenvedtük, hogy a mennyet és a poklot olykor egyetlen tus választja el, női párbajtőrcsapatunk olimpiai bajnokunkkal is csak a 13. helyen végzett.