2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Sport

Üzleti siker a fiatalság felett

Három Bajnokok Ligája-, valamint egy-egy KEK- és európai Szuperkupa-sikere mellé megszerezte első Európa-liga-diadalát a Manchester United.

A Veszprém megvédte bajnoki címét

A Telekom Veszprém 30-27-re kikapott a MOL-Pick Szegedtől a férfi kézilabda NB I döntőjének visszavágóján, de 50-47-es összesítéssel megvédte címét.

Gyásszal a szívükben

Minden bizonnyal nem lesz könnyű pályára lép­niük a Manchester United labdarúgói­nak ma este a stockholmi Friends Arenában.

Törött ujjal a csodatevés jegyében

A Szeged 2012. október 28-án győzött legutóbb 7 góllal a Veszprém ellen, azaz nincs más hátra, mint lekopírozni a négy és fél éves mutatványt.

Lomnici Zoltán: az Aranycsapat összekapcsolja a magyar embereket

Az akkori magyar labdarúgó válogatott kiemelkedő nemzetközi elismertséget hozott az országnak – mondta az emlékév kezdeményezője.

Amikor a végén csattant az ostor

A labdarúgó NB I-ben 28 éve fordult elő legutóbb ilyen: az utolsó fordulóban két csapat úgy mérkőzik meg egymással, hogy amelyik nyer, az a bajnok.

Nagyon jó testvérek

Az Averina ikrek taroltak a vasárnap befejeződött budapesti Eb-n.

Meglepetések nélkül

A Real öt, a Chelsea két évet várt az újabb bajnoki címre. Ebben az évadban alig akadt olyan esemény, amire felkaptuk a fejünket.

Szabó Tünde: már több mint 1,2 millió gyerek sportol naponta

A 2011-ben bevezetett társaságiadó-kedvezménynek (TAO) köszönhetően az öt látványsportágban 155 ezerrel emelkedett az igazolt versenyzők száma.

Fáradt Olaj

Egész évben látszott, hogy valami nincs rendben a Tiszaligetben, hiába alkotta a keretet a drága légiósokon kívül válogatottunk négy erőssége.

Loki: vészfék a vakvágányon

A labdarúgásban merőben szokatlan, hogy egy csapat szakvezetőjét a bajnokság utolsó fordulója előtt küldjék el. Megint Herczeg András a beugró.

Futács Márkó négy góllal üzent Storcknak

Három kontinensen alkalmaznak a klubok magyar labdarúgókat, akik közül a válogatott kerethez tartozók szereplését kíséri nagyobb figyelem.