2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Sport

Konföderációs Kupa: Chile büntetőkkel döntős

A dél-amerikai bajnok szerdán az első elődöntőben gól nélküli döntetlent után büntetőkkel győzte le az Európa-bajnok Portugáliát.

Álom Szentpétervárról

Végjátékához érkezett az Oroszországban zajló labdarúgó Konföderációs Kupa, amelyet a házigazda nagy bánatára már csak külső szemlélőként figyelhet.

Mai napig tartó szeretetáradat

A Vasas azzal a Beitar Jerusalemmel küzd meg az EL-selejtező 1. körében, amelynek 1994-től 1999-ig a legnagyobb sztárja egy magyar, Sallói István volt.

Négy kerék és négy karika

A legnagyobb hazai gépkocsi-forgalmazó, a Porsche Hungária 138 járművel támogatja a július 14-én kezdődő magyarországi vizes világbajnokságot.

Kamuti Jenő lett a nemzet sportolója

A kormány, a nemzet sportolóinak egyhangú javaslata alapján, a Nemzet Sportolója címet adományozza a kétszeres olimpiai ezüstérmes, világbajnok vívónak.

Skandinávokra hangolhatnak

Kedden Hamburgban kisorsolták a decemberi női kézilabda-világbajnokság csoportbeosztását. Kim Rasmussen együttese a negyedik kalapba kapott besorolást.

Nincs nyaralás, mindent ver a vizes vb

Nem mindenki kapcsolja össze a kétgyermekes anyukát a sporttal, pedig Demcsák Zsuzsa már a 2012-es labdarúgó-Eb közös magyar–horvát pályázatának is a szóvivője volt.

A munkaterápiában hisz

A háromszoros junior Grand Slam-győztes játékos keményen edz, töretlenül bízik az edzőjében és párostársában, hosszú évekre tervez a pályán.

24 óra, plusz az éjszaka

Tíz éve ilyenkor államtitkárként vezette a magyar sportot, most pedig Elbert Gábor az NB II-es Nyíregyháza sportszakmai ügyvezetője lett.

Álmában sem remélte volna

Pályafutása legjobb eredményét érte el Alekszejev Tamara Vilniusban az öttusa-világkupa döntőn, a székesfehérvári versenyző hibátlan produkcióval győzött.

Megáldotta a pápa a magyar úszólányokat

Június 24-én meglátogatták a Szentatyát a „Sette Colli” (hét domb) nevű úszóviadalon részt vevő sportolók és az Olasz Úszószövetség vezetői. Sok

Pillanatkép a futballpiacról

Három hét múlva ezeken a hasábokon már az NB I-es labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának mérkőzéseiről számolhatunk be, a felkészülés javában zajlik.