2017. február 25., szombat, Géza napja

Sport

A FIFA is figyel ránk

A szombati rangadó a FIFA ingerküszöbét is elérte. A nemzetközi szövetség stábja szerdán a Videotonnál, csütörtökön a Ferencvárosnál forgatott, s jelen lesz a mai találkozón is.

Jön a hetedik felvonás

A Ferencváros jégkorongcsapata hosszú évek óta nem játszott olyan fontos mérkőzést, mint péntek este, még a csilláron is lógtak az emberek.

Lengyel leckére készülnek

Veszprém egyik, ha nem a legjobb formában levő játékosa, Lékai Máté mégis borzasztó kellemetlen mérkőzésre számít szombat délután.

Babos Tímea elődöntős a Hungarian Ladies Openen

A világranglistán 33. magyar játékos francia ellenfelén túljutva szombaton a döntőért a német Görges ellen lép pályára Budapesten.

Elbagatellizálják a rangadót

Ami a Fradinak Gera Zoltán, az a Videotonnak Juhász Roland. Őket kérdeztük a hétvégi Ferencváros–Videoton NB I-es rangadó előtt.

Romokból fellegvár

Idén télen már nem egy fűtetlen teremben edzett és vacogott Márton Anita, aki tavaly a riói olimpián a földkerekség harmadik legjobbja lett súlylökésben.

Két hónapos kihagyás a kudarc következménye

A Volán jégkorongcsapatának idei gyenge szerepléséből egyenesen következik az, hogy keservesnek ígérkezik a magyar válogatott idei felkészülése.

Menesztették Ranierit a Leicestertől

Tavalyi üdítő játékára emlékezve nem nagyon értjük, hogyan szerepelhet a Leicester ilyen gyalázatosan a Premier League most folyó pontvadászatában.

Javaslatokat küldött a Ferencváros a játékvezetői rendszer átalakítására

„Legyen nyilvános és transzparens a játékvezetői értékelés”, továbbá „az MLSZ hozzon nyilvánosságra minden játékvezetői, ellenőri jelentést, beszámolót” – írta a zöld-fehér klub.

Ezúttal nem írt búcsúlevelet

El Camino-szintre emelte a vitorlázást, világ körüli útján kereste a választ az élet nagy kérdéseire Fa Nándor.

A Békéscsaba viszi tovább a zászlót

A békéscsabai röpisek a CEV-kupa nyolcaddöntőjében idegenben is legyőzték 3:1-re a francia Béziers együttesét, s bejutottak a legjobb nyolc közé.

Babos továbbjutott, Stollár és Gálfi búcsúzott

Idei első egyes győzelmével jutott a legjobb nyolc közé Babos Tímea a Hungarian Ladies Open nevű budapesti WTA-versenyen.