2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Sport

Jó fejek társasága Veszprémben

Ljubomir Vranjes érkezése felkavarta az állóvizet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatánál. A svéd szakember – elődjével ellentétben – előszeretettel rotálja a játékoskeretet.

Favoritok Indianában

Világbajnokság ez is, még ha „csak” ifjúsági: mától (magyar idő szerint 16.30-tól) hétfőig hat napon át az Indiana University Natatorium medencéjén az úszóvilág szeme.

Most vigasz sem volt számunkra Párizsban

A párizsi birkózó-világbajnokságon, a kötöttfogásúak mezőnyé­ben egyaránt a dobogó harmadik fokán kikötött Korpási Bálint, Lőrincz Tamás és Kiss Balázs.

Csatlakozhat a válogatotthoz

Véget ért a Hanga Ádám-saga: a magyar kosárlabdázóról megegyezett egymással a két spanyol sztárklub, a Baskonia és a Barcelona.

Konoksága aranyérmeket szül

Immár több mint egy évtizede a hölgyek szállítják a magyar kajak-kenu érmeinek a zömét. A női kenu egyenjogúsítása tovább fokozta a gyengébbik nem fölényét.

Bese Barnabás az élvonalba tart

Három kontinensen foglalkoztatnak klubcsapatok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban azokra összpontosítunk, akik szóba kerülhetnek a válogatott keret kialakításakor.

Hármas fokozatot mutat a milánói skála

Beszéljünk egy kicsit az elmúlt években talán nem is méltatlanul háttérbe szorult olasz futballról, annak is egykoron volt – s talán újra megerősödő – milánói fellegváráról.

Fradista túlsúly

Bernd Storck kijelölte a Lettország és Portugália elleni vb-selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott bő keretét.

Balu, Maci és Szöcsi is felállhatott a dobogóra

A párizsi birkózó vb-n eddig kiválóan teljesít a magyar válogatott: Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmet szerzett a nyitónapon.

Hanga Ádám három évre szerződött a Barcelonához

Három évre szerződött a Barcelonához a spanyol élvonalban játszó Hanga Ádám a Baskonia Vitoria Gasteiz kosárlabdacsapatától.

Kétmillió eurót ér a felcsúti Maradona

A Puskás Akadémia 2 millió eurót, átszámítva több mint hatszázmillió forintot kér a háromszoros válogatott futballista, Sallai Roland játékjogáért.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a birkózó vb-n

Kiss karrierje harmadik világbajnoki érmét szerezte 2009-es diadala és 2013-as harmadik helye után, egyúttal a francia fővárosban a magyar küldöttség első dobogósa lett.

Hat ferencvárosi Storck keretében

A ferencvárosi Varga Roland pedig hosszabb szünet után kap ismét lehetőséget a bizonyításra.