2019. január 20., vasárnap, Fábián, Sebestyén napja

Vélemény

Hazugság Romániával példálózni
Néha elcsodálkozik az ember, hogy a magyar ellenzék milyen kitartóan zakatol a maga választotta vakvágányokon, milyen makacsul folytatja a küzdelmét a valóság ellen.
Bencsik Gábor
Emlékezés az ártatlanul elhurcolt svábokra
Magyarország sokat köszönhet a hazánkban élő német nemzetiségű embereknek, akik évszázadokon át hozzájárultak Magyarország fejlődéséhez. Január 19. a magyarországi németek elhurcolásának emléknapja.
Rétvári Bence
Az ellenzék közösségteremtő ereje
A bolsevik-jakobinus-liberális ellenzék egyetlen politikai mondanivalója – azon túl, hogy itt minden rettenetes, és holnap összeomlik az ország – az, hogy a miniszterelnök egy…
Bayer Zsolt
Beköltözőshow a köztévében
Szél Bernadett úgy akarja megbuktatni a kormányt, hogy több napra beköltözött valahova, ahol egyébként nincsen keresnivalója.
Ráth Orsolya
Ki fogunk tartani
Nem akarjuk és nem fogjuk menedzselni a saját nemzeti, vallási és kulturális identitásunk meggyilkolását. Nem, nem és nem.
Fricz Tamás
Nélkülünk döntöttek rólunk
Száz éve nyílt meg az első világháborút lezáró békekonferencia, melynek fókuszában magyar szempontból a trianoni békediktátum áll.
Anka László
A kémkedés modern formái
Egy Lengyelországban kipattant kémkedési üggyel kapcsolatban az USA és több NATO-ország jelezte gyanúját, hogy Kína a titkosszolgálatokkal való együttműködésre kötelezi elektronikai cégeit.
Földi László

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.