2018. április 25., szerda, Márk napja

Sport

Mohamed, a góllövő próféta
A Liverpool a BL-mezőny egyetlen veretlen csapata, a Roma pedig már háromszor kikapott, ám mégis komoly tekintélyt szerzett magának.
Távozhat Sopronból a sikeredző
Roberto Íniguez visszavonhatatlanul beírta a nevét a soproni, sőt a magyar kosárlabdasport aranykönyvébe, olyan magasságokba vezetve együttesét, ahol előtte nem jártak.
A szomorú tavasz áldozata
A sikertelen szereplés miatt a Diósgyőr klubvezetése menesztette Bódog Tamást a vezetőedzői posztról. A DVTK a tavaszi szezonban csak egyszer tudott nyerni.
Neki is megvan a maga keresztje
A legjobb magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton el tud számolni a lelkiismeretével, nem nyomasztja a sorozatban három első fordulós búcsú.

Vélemény

Szerelem, évtizedekre prolongálva
Bemutatkozásképpen a nagyon erős kazahok néznek farkasszemet a mieinkkel vasárnap délután és ilyenkor rögtön bevillan az embernek egy öt évvel ezelőtti pillanat.
Harmadikra magyar igazság
Két korábbi kudarcos hazai próbálkozás után végre sikerült legyőzni Olaszországot a divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. A hétfői 3-2-es siker ugyan nem ér feljutást, de az esély ismét megvan rá.
Gulácsi Péter megint öt gólt kapott a kapujába
Rossz napok járnak mostanában Gulácsi Péterre, aki ebben a hónapban már a harmadik súlyos vereségbe szaladt bele csapatával, az RB Leipziggel.
Élre álltak a fehérváriak
A Videoton 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó NB I 27. fordulójában, és ezzel a tabella élére állt, megelőzve a Ferencvárost.
Végzetes lett a harmadik harmad
Két harmadon át jól tartotta magát, ám végül 3-0-ra kikapott Kazahsztántól a magyar jégkorong-válogatott a Budapesten zajló divízió I/A világbajnokság nyitónapján.
Van határa a csodának is
Negyvennyolc óra leforgása alatt egy csapatnak kétszer is beírni magát a sportág történetébe lehetetlen vállalkozás – egyszer is a csoda kategóriáját súrolta.
Kikapott a kazahoktól a magyar válogatott a nyitányon
A házigazda magyar válogatott 3-0-ra kikapott a kazah együttestől a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság vasárnapi nyitónapján a Papp László Budapest Sportarénában.
Végre idehaza mondanánk A-t
A Papp László Sportarénában ma megkezdődik a divízió I/A jégkorong-világbajnokság. Magyarország kilencedik alkalommal házigazdája hoki-vb-nek, s eddig kétszer sikerült teljesíteni a célt.
Otthon botlott a Fradi, így a Debrecen elleni sikerével élre állt a Videoton
Marco Scepovic góljával a Videoton 1-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel a bajnokság élére állt.
Djokovics nem jön, Stich már melegít
Novak Djokovics elhúzta a mézesmadzagot a budapesti tenisztorna szervezői előtt, de végül a barcelonai viadal mellett döntött. A korábbi világelső hiányában is vállalható a felhozatal.
Vele végződött és vele is kezdődött
Ancsin János a magyar jégkorong romantikus korszakának nagy alakja, akinek még az új időkkel is volt, sőt van is kapcsolata. Szerinte nem tűntek el az egyéniségek.