2018. április 25., szerda, Márk napja

Interjú

Neki is megvan a maga keresztje
A legjobb magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton el tud számolni a lelkiismeretével, nem nyomasztja a sorozatban három első fordulós búcsú.
Középpontban a vállalkozások és a fiatal kutatók fejlesztési ötletei
Kiemelkedő volt az egészségipari, orvosi, gyógyászati innovációs projektek száma és támogatása hazánkban az elmúlt három évben – mondta Pálinkás József.
A kisebb cégeknek is érdemes áldozniuk a digitalizációra
A döntéshozatalra összpontosíthatnak a cégvezetők, az adatelemzés pedig egyre inkább a mesterséges intelligencia feladatává válik a most kialakuló trendek szerint .
Május elején lezárulnak a jogi viták
Pénteken lezárult azoknak a fellebbezéseknek az elbírálása, amelyeket pártok és magánszemélyek nyújtottak be a 106 egyéni választókerület eredménye ellen.
Vele végződött és vele is kezdődött
Ancsin János a magyar jégkorong romantikus korszakának nagy alakja, akinek még az új időkkel is volt, sőt van is kapcsolata. Szerinte nem tűntek el az egyéniségek.
Imre Géza megállította az időt
Imre Géza, a Honvéd vívószakosztályának a sportigazgatója, hivatalosan azonban még nem vonult vissza, és ki tudja, talán még a jövő évi budapesti vb-t is megcélozza.
A múlt jelen lévő tragédiái
„Alkotói szándékom szerint nem a kavics érdekelt, amit beledobunk a tóba, hanem a hullámok, amelyeket vet. A romagyilkosság eseményeinek hatása tíz éve is és most is jelenvaló”
Bőkezűen bánik a gólokkal
Tizenegy nap leforgása alatt hat gólt termelt Könyves Norbert, a Debrecen délvidéki származású csatára: hármat a Honvédnak, kettőt a Paksnak a bajnokságban, egyet pedig a Ferencvárosnak szombaton.
Tatártankos „villámháború”
A 777 évvel ezelőtti tatárjárás nem okozott akkora szerkezeti károkat, mint később a török hódítás, amely a régi formájában megszüntette a Magyar Királyságot.
Budapest sokkal jobb és élhetőbb város, mint nyolc évvel ezelőtt volt
A kiemelt budapesti fejlesztések kormánybiztosa szerint a nagy építkezések mindig kellemetlenségekkel járnak, de ha jól csináljuk, megéri.
Valaha voltak itt futballisták
Kiss László évtizedek óta edző, de sohasem ült profi csapat kispadján, ugyanakkor a női labdarúgás egyik legjobb szakembere.
Több mint félezer aktivista segítette győzelemhez Ágh Pétert
A kampány során folyamatosan elmondtam, hogy elért eredményeink mellett még sok feladatunk van - mondta Ágh Péter Vas megye 2-es körzetének győztese.
Heroikus küzdelemben győzött Csöbör Katalin
A személyemet ért támadások után a feszültség miatt sírva jelentettem be, hogy én nyertem, keserű volt az örömöm – jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában Csöbör Katalin.