2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: robbantások

15 cikk 1/2 oldal

Robbantásokról álmodik

Egy Békesi Lászlóval készített karácsonyi interjúval kedveskedett olvasói­nak a HVG. Figyelmes szerkesztői gesztus.

Rettegésben tartják Kijevet

Az ukrán nemzeti gárda korábbi törzsparancsnoka szerint alig telik el úgy egy hónap Ukrajnában, hogy ne tennének el láb alól meghatározó katonai parancsnokokat.

Robbantássorozat rázta meg Bagdadot, sok az áldozat

Legkevesebb három robbantás rázta meg az iraki fővárost, Bagdadot hétfőn, a merényletekben több mint húszan meghaltak és csaknem ötvenen megsebesültek – közölték rendőrségi és egészségügyi források.

Putyin továbbra is együttműködne Szíriával a terrorizmus ellen

Oroszország kész folytatni az együttműködést szíriai partnereivel a terrorizmus elleni küzdelemben, az elkövetők pedig nem kerülhetik el a felelősségre vonást – szögezte le Vlagyimir Putyin abban a részvéttáviratban, amelyet a hétfői, Latakia tartományban elkövetett, számos polgári áldozatot követelő terrortámadásokat követően küldött szíriai partnerének, Bassár el-Aszadnak.

Robbanások ráztak meg két nyugat-szíriai kikötővárost

Robbanások rázták meg a szíriai konfliktusban eddig viszonylag érintetlen északnyugati Tartúsz és Dzsabla tengerparti városokat, legalább húszan meghaltak, sokan megsebesültek – jelentette hétfőn egy szíriai állami televízió és az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű szervezet.
15 cikk 1/2 oldal