2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: orbán viktor

1105 cikk 1/111 oldal

A munkaerőhiány egy pozitív kihívás

Minden közgazdász látja és állítja, hogy a hazai bővülő kereslet (többen dolgoznak és többet is keresnek) ma a gazdasági növekedés egyik motorjává vált.

Angard: Soros György létezik és el akarja árasztani Európát bevándorlókkal

Soros György létezik, hús-vér ember, terve van, külpolitikát folytat, hálózatokat mozgat, bevándorlást támogat, el akarja árasztani Európát bevándorlókkal és nyitott társadalmat akar. Amikor Orbán Viktor megnevezte őt politikai ellenfelének, Soros György nem utasította vissza, hanem előjött a napfényre és közölte, hogy ellentétes céljai vannak – jelentette ki G. Fodor Gábor az ECHO TV Angard című műsorában. A 888.hu főszerkesztője mindezt annak kapcsán mondta, hogy az ellenzék áldozatként próbálja meg beállítani az amerikai milliárdost, és azt sugallja, minden csak kitaláció.

Káposztásmegyerig jár majd a metró

A 3-as metró északi meghosszabbításáról is határoznia kell a közeljövőben a kormánynak. A kabinet nem légvárakról fog dönteni, már készülnek a kék metróvonal újabb szakaszának tervei.

Orbán Viktor irányt mutat évértékelőjében

A miniszterelnök február 10-én, várhatóan a Várkert Bazárban tartja évértékelő beszédét, ahol ismerteti a kormány legújabb családtámogatási döntéseit, és az EP-választás tétjéről is beszélni fog.
1105 cikk 1/111 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.