2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: migráció

3752 cikk 1/376 oldal

Nem sikertörténet a svéd integráció

Maguk a kormányzó szociáldemokraták is úgy látják, hogy tarthatatlan a jelenlegi bevándorláspolitika – mondta Flamm László külügyi szakértő.

Előretörnek a migrációellenes erők

Jelentősen növekedni fog a bevándorlásellenes politikai pártok és képviselők aránya a jövő májusban esedékes európai parlamenti választások után.

A migrációt elősegíti a természeti erőforrások hanyatlása is

A migrációt elősegíti a természeti erőforrások hanyatlása is, de ez általában önmagában nem idézi elő azt – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Szakértő: Angela Merkelnek politikai pálfordulást kellene végrehajtania

A Nézőpont Intézet szakértője szerint Angela Merkel német kancellárnak politikai pálfordulást kellene végrehajtania, hiszen az általa 2015 óta támogatott kötelező kvóták bevezetése miatt politikai pozíciója szövetségi és tartományi szinten is meggyengült.

EU-csúcs: Nincs érdemi előrelépés a Brexit és a migráció kapcsán

A migrációról, biztonságpolitikai kérdésekről és a Brexitről tárgyaltak az európai vezetők a brüsszeli EU-csúcstalálkozó második napján. A részletekről Árendás Péter számolt be az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában. Az ECHO TV brüsszeli tudósítója elmondta: érdemi előrelépés továbbra sem történt.
3752 cikk 1/376 oldal