2019. február 17., vasárnap, Donát napja

Címke: kafetéria

60 cikk 1/6 oldal

Elérhető a két számjegyű béremelés

Az idén is kitarthat a bérek két számjegyű emelkedése a versenyszférában, az egyeztetések már zajlanak, s hamarosan az állami vállalatoknál is kezdődnek a tárgyalások.

Kafetéria helyett béremelést szorgalmaz a kormány

A kormány célja, hogy a magyar munkavállalók munkájukért tisztességes bért kapjanak, és inkább az emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják a fizetésük egy részét.

Népszerűsödik az Erzsébet-utalvány

Az adóelőnye miatt kiemelt helyzetbe kerülő Szép-kártya mellett jövőre az immár bérként adózó Erzsébet-utalvány lehet a leggyakrabban választott kafetériajuttatás.

Sok cég megtarthatja a kafetériát

Várhatóan megtartja a legtöbb cég az adótörvények módosítása ellenére is a béren kívüli juttatásokat, az Edenred felmérése szerint a vállalkozások közel 40 százaléka nem változtat kafetériakeretén.

Inkább a béremelést választanák a dolgozók

Nem kell nettó jövedelemcsökkenéstől tartaniuk a munkavállalóknak annak ellenére sem, hogy sok munkáltató nem tartja fenn azokat a kafetériaelemeket.

Indokolt a nagy béremelés

A munkaerőpiac indokolja a garantált bérminimum újabb jelentős emelését 2019-re, ebben a megkérdezett érdekképviseletek is egyetértenek.

Banai Péter Benő: A cafetéria kerete nem változott

A jövő évi költségvetést semlegesen érinti a forint árfolyamának alakulása, a kabinet jelentős tartalékokat képzett a büdzsében – mondta a felelős államtitkár az ECHO TV-ben.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.