2018. október 17., szerda, Hedvig napja

Címke: ideológia

18 cikk 1/2 oldal

Ideológiai káosz a Jobbikban

Baloldali hívószavakkal hirdette meg a Jobbik új struktúráját Snei­der Tamás, miközben Mirkóczki Ádám nemzeti néppárti irányt ígért szeptembertől.

Kuba nem építi tovább a kommunizmust

A törvényhozás a napokban egy olyan alaptörvény-módosítást fogadhat el, amely lehetővé teheti a magántulajdont, a külföldi befektetéseket és a melegházasságot is.

A gyűlölet prófétái: Marx és Soros

Manapság ismét kísértet járja be Európát, de ez egy másik emberellenes ideológiának, a multikulturális nyílt társadalomnak a kísértete.

Kulturális gyarmat vagyunk

A kommunista hatalomátvétel a magyar történelem ezeréves folytonosságát brutálisabban szakította meg, mint a török uralom.

A túlélés ideológiája

A nyugati ember elveszítette az időérzékelését, mert nem akar foglalkozni a saját végességének, korlátainak ilyesfajta megtapasztalásával.

George Soros és a drogbiznisz

Az Il Giornale nevű olasz lap kellemes színfolt a balliberális olasz médiatérképen. A lapot Silvio Berlusconi testvére, Paolo irányítja.

Tempót váltott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság azzal, hogy 4,1 százalék volt a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, rácáfolt a hazai balliberális elemzői osztag sokat hangoztatott szólamára.

Az Alexandra haláltánca

Olyan területről van szó, ahol nem igazán következett be a rendszerváltás, az úgynevezett szakma mintegy 90 százalékban a markáns balliberális világhoz tartozik ma is.
18 cikk 1/2 oldal