2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: gyurcsány ferenc

860 cikk 1/86 oldal

Dobrev Klára árnyékra vetődött

Az ügyészséget bírálta Dobrev Klára az Altusnál zajló nyomozás miatt, amit valójában a rendőrség folytat. Az eljárás jelenleg felderítési szakban van.

Gyurcsány EU-s pénzből készült filmben kampányol

Az Európai Unió anyagi támogatásával készített dokumentumfilmet Hajdú Eszter filmrendező a 2018-as országgyűlési választásról, amelyet az amszterdami filmfesztiválon is bemutatnak.

Keménymag: Gyurcsány egy transzhajléktalan

Hajléktalannak képzelte magát egy éjszakára Gyurcsány Ferenc. A milliárdos pártvezető becsületbeli kérdésnek, gesztusnak, ölelésnek nevezte tiltakozását a közterületen élést tiltó jogszabály ellen. Az ECHO TV Keménymag című műsorában Megadja Gábor úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány egy transzhajléktalan, aki hajléktalannak képzeli magát, de valójában nem az. A közéleti B-közép csapatát ezúttal Vésey Kovács László, a PestiSrácok újságírója, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Megadja Gábor, a 888.hu publicistája erősítette. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Az óvári sortűzre emlékeztek

Kun Bélának, Kádár Jánosnak és a többi gazembernek vannak olyan örökösei, mint Jávor Benedek, Gyurcsány Ferenc és tettestársaik – mondta Soltész Miklós.

Gyomorforgató, amit a DK művel

Eddig is sejthető volt, de most már egészen biztos vagyok abban, hogy Gyurcsány Ferenc realitáshoz való minden kapcsolata elveszett.
860 cikk 1/86 oldal