2018. november 21., szerda, Olivér napja

Címke: gyűjtés

40 cikk 1/4 oldal

Leégett a DK központja, Gyurcsány pénzt gyűjt

A tűz idején a DK egyetlen munkatársa sem volt az irodákban, személyi sérülésről nem tudnak. A helyszínen tíz tűzoltógépjárművel mintegy negyven tűzoltó dolgozott.

Iraki keresztények számára hirdettek gyűjtést

Észak-Irak üldözött keresztényeinek és a közel-keleti háborúk áldozatainak javára hirdet gyűjtést a Magyarországi Evangélikus Egyház – tudatta az egyház elnöksége szerdán az MTI-vel.

Gyűjtést indít kárpátaljai rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet

A kárpátaljai rászorulók javára szervez 20 napos gyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet, amely a beérkező adományokat a téli élelmiszer- és tűzifa-segélyakciójára, valamint az egész évben működő, a rászoruló gyerekek felzárkózását elősegítő programjának finanszírozására fordítja.

Lengyel egyházi gyűjtés szíriai családoknak

Egyházi gyűjtés keretében a lengyelek több mint hárommilliárd forintnak megfelelő összeggel támogattak 8700 szíriai családot, a két éve elindított akcióba magánemberek mellett egyházközségek is bekapcsolódtak – közölte az MTI-vel a lengyel katolikus Caritas.

Torockótól az Eldorádóig

Páratlan, ritka képeslapokat adott közre Torockóról szóló második kötetében Balázs D. Attila író, újságíró, képeslapgyűjtő.
40 cikk 1/4 oldal