2018. október 24., szerda, Salamon napja

Címke: finnország

147 cikk 1/15 oldal

Új karmester, de a régi nóta

1-0-ra kikaptunk a Nemzetek Ligája C divíziója 2. csoportjának nyitómeccsén, és még csak azt sem mondhatjuk, hogy érdemtelenül.

Kádár nem talált szavakat

A Finnország-Magyarország (1-0) Nemzetek Ligája-labdarúgó mérkőzés után Tamperében a csalódottság volt az uralkodó érzés a magyar táborban, de mind a szövetségi kapitány, mind a játékosok hangsúlyozták: kedden a görögök ellen javítani kell, és javítani is fognak.

Pukki: nagy durranás

A rettenetes első negyedóra megpecsételte a magyar labdarúgó-válogatott sorsát Tamperében, a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Rossi vereséggel debütált a kispadon

A magyarok kedden a görögök ellen folytatják szereplésüket a sorozatban, a Groupama Arénában 20.45 órakor kezdődő összecsapást zárt kapuk mögött rendezik.

Új főnök a pályán és a padon

A szövetségi kapitányként a finnek ellen bemutatkozó Marco Rossi arról beszélt tegnap, mekkora boldogság, egyben felelősség számára egy nemzetet képviselni együttesével.

Marco Rossi érzelmes sajtóértekezlete

Rossi – szokásához híven – aprólékosan felkészült az ellenfélből, és játékosait is részletekbe menően felkészítette minden eshetőségre.

Ugródeszka a finneknek a Nemzetek Ligája

Papíron a magyar válogatott a jobb, de ez nem számít – tekintett előre Markku Kanerva, a hazaiak szövetségi kapitánya, a Finnország-Magyarország találkozó előtt.

Csank: Miért alázzuk meg magunkat?

Labdarúgó-válogatottunk korábbi szövetségi kapitánya helyteleníti, hogy mindig felemlegetjük, 21 évvel ezelőtt mázlis góllal játszottunk döntetlent Finnországban.
147 cikk 1/15 oldal