2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: fejlesztés

1238 cikk 1/124 oldal

Jut forrás az öntözés fejlesztésére

Az állami tulajdonú létesítmények üzemeltetéséért és az öntözési célú termelői együttműködések elősegítéséért felelős ügynökség például félmilliárd forintból állhat fel a következő hónapokban.

Megkezdődött a Szolnoki Várkerület fejlesztése

A tervek szerint az év végére elkészülő beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert nettó 950 millió forintból valósítják meg.

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt

Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a Pilisi Parkerdőt a Magyar Természetjáró Szövetséggel konzorciumban a parkerdő alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából – közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. kommunikációs előadója kedden az M1 aktuális csatornán.

A Honvéd felnőttcsapata is birtokba vette a klub új bázisát

A januári alapozást már a klub új, novemberben átadott bázisán kezdte meg a Budapest Honvéd labdarúgócsapata – kedden az NB I-ben 18 fordulót követően negyedik együttes két meghatározó játékosa, Gazdag Dániel és Nagy Gergő mutatta be az újságíróknak a 4,2 milliárd forintos állami beruházás keretében épített Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontot.

Jelentős sikert hozott a külhoni családok éve

Potápi Árpád János államtitkár hétfőn beszámolt a 2018-as programokról és pályázatokról, amelyek értékelése szerint hatékonyan szolgálták a nemzetegyesítést.
1238 cikk 1/124 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.