2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: elfogatóparancs

26 cikk 1/3 oldal

Ismét több tucat ember ellen adtak ki elfogatóparancsot Törökországban

Újabb 89 ember, köztük 71 aktív szolgálatot teljesítő katona ellen adtak ki elfogatóparancsot hétfőn Isztambulban azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a 2016. júliusi puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

Újabb feszültség támadt a Mol–INA-ügyben

A Hernádi Zsolt kiadatására vonatkozó uniós bírósági döntés tiszteletben tartására szólította fel Magyarországot tegnap a horvát igazságügy miniszter.

Bíróság előtt Puigdemont

A német rendőrség vasárnap vette őrizetbe Puigdemontot a dán–német határon, aki ellen a spanyol legfelsőbb bíróság múlt pénteki döntése nyomán adtak ki ismét európai elfogatóparancsot.

Újabb feltételezett gülenisták ellen adtak ki elfogatóparancsot a török hatóságok

Elfogatóparancsot adtak ki csütörtökön Törökországban a pénzügyminisztérium hetvennyolc korábbi és egy jelenlegi alkalmazottja ellen azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a tavalyi katonai puccskísérletért felelőssé tett gülenista mozgalommal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

A török légierő több tucat tagja ellen adtak ki elfogatóparancsot

A török légierő 66 tagja ellen adtak ki elfogatóparancsot csütörtökön a török Eskisehir tartományban azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a tavaly nyári puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

Több mint 300 török katona ellen adtak ki elfogatóparancsot

Elfogatóparancsot adtak ki 360 ember, köztük 333 katona ellen szerdán Isztambulban, azzal a gyanúval, hogy kapcsolatban állnak a tavaly nyári puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.
26 cikk 1/3 oldal