2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: botrány

236 cikk 1/24 oldal

Újabb verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

Julian Assange ellen titokban vádat emelhettek az USA-ban

Az Egyesült Államokban titokban vádat emeltek a WikiLeaks internetes kiszivárogtatóportál alapítója, Julian Assange ellen – adta hírül internetes honlapján péntekre virradóra a The Washington Post.

Botrányt kavart a felkapott koreai fiúbanda

Zsidó emberi jogi szervezetek is elítélték a BTS nevű popzenekart, amiért korábban náci stílusú sapkát viseltek valamint többek között félreérthető zászlókat lengettek.

Gémesi politikai játszmája

A Fidesz arra szólította fel Gémesi Györgyöt, hogy vállalja a felelősséget a hulladékügyben előállított helyzetért – közölte Vécsey László, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője

Újabb taggal bővült a Svéd Akadémia

Újabb taggal bővült pénteken és immár ismét 18 fővel működik a Svéd Akadémia, amelynek tevékenysége a közelmúltban olyannyira megbénult egy szexuális zaklatási botrány kezelése miatt, hogy – évtizedek óta első ízben – idén nem nevezett meg irodalmi Nobel-díjast.
236 cikk 1/24 oldal