2018. november 21., szerda, Olivér napja

Címke: bizalom

63 cikk 1/7 oldal

Nézőpont: nagy a bizalom a mentőszolgálat iránt

A pozitív imázsban a technikai fejlődés is fontos szerepet játszik. Miközben a társadalom felnőtt tagjainak 49 százaléka került kapcsolatba a mentőkkel, 61 százalékuk látott már új mentőautókat.

Már kevésbé népszerű az EU Romániában

Néhány hónap alatt tíz százalékkal csökkent a romániai lakosság bizalma az Európai Unióban – derül ki az Eurobarometer nemrég közzétett felméréséből.

Az Union továbbra is bízik az egészségbiztosítási piacban

Stratégiai együttműködést alakított ki az Union Biztosító – a Design Terminal közreműködésével – egy hazai startup vállalkozással, a Fitpulival, ennek révén a biztosító komplex életmód applikációval bővíti vállalati egészségbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatásait – hangzott el a két cég közös sajtótájékoztatóján hétfőn Budapesten.

Szlovéniai számmisztika

Szeptember 13-án hivatalba lépett a független Szlovénia tizenharmadik kormánya. A szlovén választók nem nagyon bíznak a kormányzásra készülő pártokban.

Optimistán kezdődik az ősz

Jó hangulatban vágnak neki a hazai vállalatok az idei ősznek, a legújabb bizalmi mutató alapján az elmúlt évekhez mérten is jóval nagyobb a cégek optimizmusa az augusztusi mérés szerint.
63 cikk 1/7 oldal