2016. október 4. kedd 22:52
Bekerültünk a világ gasztronómiai centrumába – értékelte a magyar szereplést a Gastronomika világkongresszuson Bíró Lajos séf kedden, a San Sebastianban tartott nemzetközi sajtótájékoztatón.
2016. október 4. kedd 21:02
A magyar gasztronómiáról élő tévhiteket igyekeztek eloszlatni a magyar résztvevők kedden a spanyolországi San Sebastiánban, a Gastronomika konferencián tartott előadásaikban.
2016. szeptember 13. kedd 11:12
Somogyi József a köréje gyűltekre elsőbben az anyagalakítás, formálás szenvedélyén túl hatalmas műveltségével hatott. Avval, hogy merjenek önmaguk lenni.
2016. május 7. szombat 10:31
A szakácsverseny normális esetben a szakma magánügye, a csúcsgasztronómia azonban abban is csúcs, hogy az öt és fél órás főzésből óriási üzletet képes kovácsolni.