2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: bankszámla

14 cikk 1/2 oldal

Bankszámlák nyomában

A titkosszolgálati munka gazdasági alapjainak biztosítása bevett gyakorlat volt a vasfüggöny mindkét oldalán: fedőcégek sora biztosította az illegális pénzszükségleteket.

Százmilliót mosott tisztára

Százmillió forintos pénzmosás ­miatt emelt vádat egy férfi ellen a Fővárosi Főügyészség. A vádlott cégének bankszámlájára mintegy 74 millió forintnak megfelelő amerikai dollár érkezett.

Átláthatóbbá válnak a bankszámlák költségei

A magyarországi hitelintézeteknek évente díjösszesítőt kell majd küldeniük az ügyfélnek minden, a bankszámlája kapcsán igénybe vett pénzügyi szolgáltatásról.

Több lesz a mobiltelefon, mint a bankszámla

A globális mobil adatforgalom a 2021-ig hétszeresére emelkedik, a növekedés az okostelefonokra, az egyre gyorsabb hálózatokra és a mobilvideók terjedésére vezethető vissza.

Zárolták Sepsiszentgyörgy polgármestere bankszámláit

Kovászna megye prefektusa kérésére az adóhivatal zárolta Antal Árpádnak, Sepsiszentgyörgy polgármesterének a bankszámláit. Az esetről maga Antal Árpád számolt be egy hétfői sajtótájékoztatón.

Digitalizáció és készpénz

Az előrelépés és az innováció kulcsa az, hogyan lehet a munkafolyamatokat és az életünket online felületre vinni és digitalizálni.

Svájci bankban parkol a Portik-vagyon

A pénzhez csak személyesen férhetne hozzá, így a fogvatartást egyre nehezebben viselő egykori olajbűnözőnek éppen ezért komoly anyagi gondjai támadhatnak.

Jön a banki alapszámla

Októbertől havonta maximum az előző év bruttó minimálbérének másfél százalékáért veheti igénybe immár minden magyar állampolgár az alapvető banki szolgáltatásokat.

Nagyon drágán bankolunk

Egy átlagos magyar ügyfél jövedelmének több mint hét és fél százalékát költi havonta bankjára, ezzel együtt a túlnyomó többség nem hajlandó váltani.
14 cikk 1/2 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.