2018. március 17., szombat, Gertrúd, Patrik napja

Belföld

Több mint 1300 új autóval gazdagodott az ORFK
Ezekkel az új gépjárművekkel az Országos Rendőr-főkapitányság személygépkocsijainak átlagos életkora 6,4 évről 2,4 évre csökkent.
Soros embere Berlinben lobbizik a magyarok munkahelyei ellen
Magyar munkahelyeket veszélyeztet Soros György amerikai milliárdos egyik embere, aki német hátterű magyarországi cégeken keresztül gyakorolna nyomást a magyar kormányra.
Ismét Gyurcsány írja a kottát a baloldalon
A Jobbik egyelőre nem, az LMP viszont beadta a derekát, így elmegy a Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett ellenzéki egyeztetésre.
Több és korszerűbb jármű jut a légi mentőknek a beszerzés révén
A kilenc, idáig Norvégiában szolgált géppel nagyobb lefedettségre, gyorsabb, éjjel-nappali betegelérésre nyílik lehetőség.
A választók többsége továbbra is a kormány mellett áll
Csizmadia László: rácáfoltak az "elbizakodott az ellenzékre", amely azt hitte, hogy Hódmezővásárhely után senki nem mer megszólalni a nemzeti oldalon.
Nem lesz megkerülhető az előrehozott választás Szlovákiában
Berényi József, a Magyar Közösség Pártjának volt elnöke szerint a szlovákiai belpolitikai válság vélhetően nem fog megoldódni, a kormánykoalíció nyerni fog valamennyi időt.
Ifj. Lomniczi Zoltán: a Békemenet megmutatta, a nemzeti tábornak vannak még tartalékai
A csütörtöki demonstráció hangulata mindenkinek azt üzente: "nyugalom, biztonság, békesség és öröm lehet Magyarországon, ha megmaradnak a mostani viszonyok.
Összeegyeztethető-e a kereszténység egyetemessége a nemzeti öntudattal?
Egyre többen vallják már nem számít a szülőföld, csak az, hol lehet jobban élni, minél kevesebb munkából. Miként fér össze a kereszténység egyetemessége a nemzeti öntudattal?
Fidesz: Karácsony Gergely Soros Györgyöt védi
Karácsony Gergely Soros embereivel veszi magát körbe és Soros érdekeit képviseli, árnyékkormánya tagjainak többsége kötődik a milliárdos üzletemberhez.
Orbán Viktor ünnepi beszédének értékelése
A miniszterelnök elmondta, miért fontos a mostani választás, mi a tétje, miket kell megvédeni, s azt, hogy kikkel is állunk szemben. 
„Akinek a nemzet sorsa számít, a Fidesz-KDNP-re szavaz”
Borbély Zsolt Attila meglátása szerint valóban a lét a tét a mostani választáson, mert nem mindegy, hogy bevándorlóország leszünk-e.
Jogsértő volt az Origó Párt felhívása
Az NVB megállapította, jogsértő volt, hogy a párt egyik képviselőjelöltje arra hívta fel az aktivistákat, osszák meg a lefényképezett ajánlóíveket.
Harmadfokú vízkár-elhárítási készültséget rendeltek el a Balaton több településén
A Sió-csatornában a gát alatt mért vízállás pénteken pár centiméterrel megdöntötte az eddigi, 2006 elején mért rekord-magasságot, elérte a 300 centimétert.
Orbán Viktor: a kerítés nem csak Magyarországot, hanem egész Európát védi
2017-ben, ha nem lett volna a kerítés, akkor több mint 44 ezer ember lépett volna illegálisan Magyarország és Európa területére.
Migránsbűnözéstől tart a megkérdezettek fele
A magyarok 52 százaléka úgy gondolja, hogy 2018-ban egyre több olyan bűncselekmény lesz, amelyek hátterében migránsok állnak.