2018. február 19., hétfő, Zsuzsanna napja

Belföld

Tarlós István: a BKV 50 éve kihagyhatatlan része a főváros életének
Budapest tömegközlekedése ma már egy összetett, gigantikus rendszerként jeleníthető meg, amelynek működése és működtetése jelentősen túlmutat a korábban elegendőnek számító megoldásokon.
Lázár János: a következő négy évben az ország dinamikus fejlődés előtt áll
A kormány a szakképzés javításával, az adópolitikával és a technológiai fejlesztések támogatásával segítheti a vállalkozásokat – mondta a miniszter.
Fidesz: a Soros-hálózat teljes össztűz alá veszi Magyarországot
Úgy fogalmaztak: helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a Stop Soros törvénycsomagot, mert „nekünk Magyarország az első”.
Szijjártó Péter: a migráció veszélyt hoz az európai nemzetekre
Szatmáry Kristóf rémisztőnek nevezte a javaslatot, amely szerinte veszélyes üzenetet közvetít, azt, hogy bárhol születtél is, jogodban áll megválasztani, hogy hol élj.
KDNP: a tömeges migráció sokkolta az európai társadalmakat
Hazánknak komoly veszéllyel kellett szembe néznie – hangsúlyozta Vejkey Imre, de kormányzati intézkedések sora bizonyítja, hogy mindent megtesznek az emberek biztonságának garantálása érdekében.
Kocsis Máté 2 580 ajánlást gyűjtött össze
A józsefvárosi polgármesternek 2580 ajánlást sikerült összegyűjteni, majd a helyi választási irodában adta le azokat.
Országgyűlés
Fidesz: a kormány az elmúlt években garantálta az ország biztonságát
A kormány az elmúlt években a magyar nemzeti érdeket képviselte, amikor határzárat vezetett be, és elutasította a felső határ nélküli betelepítést – mondta a kormánypárt frakcióvezetője.
Merjenek a férfiak az asztalfőre ülni
Huszonöt év alatt több mint hatezer gyereket vett gondozásba, és legalább 500 „unokája” van Böjte Csabának, aki szerint a mai férfiak­ból hiányzik a dönteni tudás képessége.
Orbán Viktor: elfogadhatatlan az EU új migrációs javaslata
Az Európai Uniónak van egy új migrációs javaslata, ami nekünk nem jó, mert a középpontjában továbbra is kötelező áthelyezés van – jelentette ki a magyar miniszterelnök Szófiában.
Vetőmaggal segítik a hátrányos helyzetű térségekben élőket
Csaknem húszezer hátrányos helyzetű gyermek számíthat idén vetőmagcsomagra a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány jóvoltából.
Szijjártó Péter: hatmilliárdos beruházással hoz létre új K+F központot az Audi
Az e-motorok és új generációs belső égésű erőforrások kutatásával, fejlesztésével foglalkozó létesítményben harminc új fejlesztőmérnök kap állást.
Fidesz: a szocialista párt semmire sem becsülte az egészségügyi dolgozókat
Egy 4-6 éves jogviszonnyal rendelkező ápoló átlagkeresete 2010-ben 159 ezer forint volt, ami az idei béremeléssel együtt mostanra 309 ezer forintra emelkedett.
A tél legerősebb lehűlése közeledik
A meteorológiai szolgálat szerint fagyos levegő árasztja el több hullámban Európát, ezzel február utolsó, illetve március első napjaiban lehet a szezon leghidegebb időszaka hazánkban.
Választás 2018
Fidesz: az ellenzék az emberek között kampányoljon!
A Fidesz-KDNP nem engedi, hogy az ellenzék már a Nemzetbiztonsági bizottságot is kampánycélokra és a Soros-terv támogatására használja.
VÁLASZTÁS 2018
Dr. Tilki Attila és Gyopáros Alpár elsők között adta le a jelöltséghez szükséges ajánlásokat
A kormánypártok jelöltjei az indulásuk szerinti helyi választási irodában leadták az egyéni jelöltséghez szükséges ajánlásokat.