2018. február 19., hétfő, Zsuzsanna napja

A Helyzet

Államférfi meg hógolyó
Orbán eléggé pontosan leírta az ellenzék állapotát, és ezekről a szegény hülyékről kifejezetten korrektül beszélt. (Amúgy gyalázkodni kizárólag ez az ellenzék szokott.)
Bayer Zsolt
Pillanatfelvétel Európáról
Kell egy pillanatfelvételt készíteni, éppen most, a remélt utókornak. Ha lesz egy emberi társadalom a jövőben, amely túléli mindazt, amivé most váltunk, tudnia kell, mi folyt Európában.
Bayer Zsolt
Vérfürdő
Elmúlik a péntek, a hétvége, újranyit az iskola, a könnyek felszáradnak, az élet pedig továbbmegy. Sok-sok ezer olyan fiatallal, akiknek autójában mindig ott van a karabély.
Sitkei Levente
Nagy a tét
Nem vált élhetetlenné az ország, hanem éppen ellenkezőleg. Ebben nyolc év kemény munkája van a kormánynak és az embereknek. Ezt nem adták ingyen.
Kiss Gergely
Stop Soros-civilek
Akik egy milliárdos spekuláns pénzén, egy nemzetközi hálózat részeként kormányellenes tevékenységet folytatnak, azok még véletlenül sem civilek.
Gajdics Ottó
Búsuló Juhász
Woody Allen óta így ismerjük a legvalószínűbb forgatókönyvet: Juhász volt élettársa öklön vágta szegény búsuló juhászt az állával, majd még térden is ütötte az orrával.
Bayer Zsolt
Arcvesztők bálja
Karácsony Gergely annyira fölényesen mosolyog mindig, mint egy Kádár-rendszerbeli magas rangú kádergyerek a felvételi vizsgán, ami eleve a győztes szocialista embertípus tulajdonsága.
Megyeri Dávid
Össztűz Brüsszelből
Olyan intenzitású támadássorozat zúdult hazánkra az Európai Unió­ból, hogy szinte lehetetlen elhessegetni azt a feltételezést, miszerint Brüsszel aktív szerepet vállal a választási kampányban.
Gajdics Ottó
Medvetánc
Még jó, hogy a Putyinnak pulikutyát ajándékozó Gyurcsány Paksot már nem emlegeti mint Orbán Viktor miniszterelnök sakkban tartásának megcáfolhatatlan bizonyítékát.
Haraszti Gyula