2018. október 22., hétfő, Előd napja

A Helyzet

A hálózat bosszúja
Soros György alapítványa és aktivistái kulcsszerepet játszottak abban a destabilizációban, amelynek következményeként 2013 végén kitört Ukrajnában a Majdan-forradalom.
Kis Ferenc
Biztonság
A balliberális mantra szerint Magyarországon nem lehet élni, itt minden rossz, semmi nem működik, innen elmenekül mindenki. Az utolsó oltsa le a villanyt.
Gajdics Ottó
Otthon, édes otthon
Nem a lakástakarék-szektort szántja be az állam ezzel a döntéssel, hanem az állami támogatást szünteti meg a jövőben megkötendő szerződések esetében.
Kiss Gergely
Fagyhalál
A Kornisok, Hernádik meg Parti Nagy Lajosok meg csak tüntessenek nyugodtan azért, hogy a hajléktalanok megfagyhassanak. A kormány addig megmenti az életüket.
Apáti Bence
Ellenzék ellenzéke
Nem, az nem jelent küzdelmet, hogy két üveg jófajta whiskey-t adunk díszdobozban Junckernek. Ezeket a harcokat otthon, a választókért kell megvívni.
Sitkei Levente
A bajor lecke
Most egy új világ következik. A Seehofer–Söder-tandem vezette CSU jelentősen meggyengült a választásokon, noha a legnagyobb párt maradt.
Szőcs László
Győztes hazaszeretet
Az európai bizottsági elnöknek – aki most már egyenesen követeli Orbán Viktor eltávolítását a néppártból – és társainak mind forróbb a lába alatt a talaj.
Megyeri Dávid
Csak Tarlós
A kompromisszum művészetét nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről kiderült, hogy nem egy újabb médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson.
Apáti Bence
Semmi nem drága?
Megjelent egy anyag az ukrán parlament hivatalos honlapján, amelyen ahhoz gyűjtenek támogatást, hogy az ukrán–magyar kettős állampolgárokat kollektíven deportálják, kitoloncolják.
Bayer Zsolt