2018. április 26., csütörtök, Ervin napja

A Helyzet

Hülye járások ellenzéke
A siker titka az önkritika, annak feltárása, hogy miben hibáztak, mit kellene újragondolni, a személyi változtatásoktól a szervezeti felépítésen át a tartalmi kérdésekig.
Kis Ferenc
Mennyi az annyi?
Kiderült, hogy a külföldről visszavándorló magyar állampolgárok száma 2014-től folyamatosan növekszik, miközben évről évre egyre kevesebben próbálnak szerencsét a határainkon túl.
Kiss Gergely
Európa erős embere
Érdekes, azt hallottuk, az ENSZ-okosok szerint a bevándorlás jó és támogatandó dolog. Akkor meg miért is kell szabályozni? És épp a fény városában?
Szőcs László
Ó, az a média!
Most végre azt is megtudtuk, hogy a média az oka mindennek, egészen pontosan a közszolgálati televízió, mert az nyomta a kormánypropagandát. Akkor nézzük!
Bayer Zsolt
Ugyanaz a kép
Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről.
Bayer Zsolt
Működik
Orbán kormánya felélesztette a magyar gazdaságot, a külföldi befektetések szárnyalnak az országban, és a bérek is folyamatosan növekednek – nem mi írtuk, hanem a The Washington Times.
Kiss Gergely
Vaktöltény
Orbán Viktorról nemcsak hazai ellenzői írnak tücsköt-bogarat, de nemzetközi színtéren is van egy szépen körülhatárolható csapat, akik konstans rettegnek Magyarország állapotától.
Sitkei Levente
Számtanóra
A Fidesz–KDNP pártszövetség kapott 2 823 837 szavazatot, többet, mint eddig bárki bármikor. Ebből a határon túliak voksait kivonva a kormányzó erők kaptak 2 607 717 szavazatot.
Bayer Zsolt
Lefújás után
Már labda sincs, de a baloldali ellenzék görcsösen ki akar harcolni legalább egy tizenegyest. Újraszámolás, új választás követelése, megkésett tömegtüntetés.
Szikszai Péter