2017. április 24., hétfő, György napja

Paca

Már Kádárral érvelnek

Régi hagyományai vannak a Soros-birodalom elleni harcnak a magyar történelemben, tájékoztatott diadalittas cikkében minap a Hvg.hu.

CEU-frontátvonulás

Több lehetséges üzenete is van annak a péntek délutáni hírnek, miszerint a CEU-ügy kapcsán Soros György a jövő héten találkozik Jean-Claude Junckerrel.

Büki bakit emleget

Felmérés ugyan nem készült, de gyanítom, hogy ezeket az akciózó „hidalgókat” nem feltétlenül kedveli a dugókra érzékeny főváros közönsége.

A tömlöcben is kedvelték

A számadó juhászból lett romantikus falurossza sokoldalú tevékenységével az évtizedek során a hazai latorvilág egyik hungarikumává lett.

Konrád: Jó a buli

A remek hangulat sokáig fenntartható, bár az is elképzelhető, hogy így sem lehet „jobb belátásra” kényszeríteni a csökönyös kormányt.

Kacaj a Terror Házánál

A Soros-műsorba simán belefért a Terror Háza meggyalázása. Kit érdekel, hogy a Hősök falán a nemzet szabadságáért életüket áldozó emberek portréi állnak?

Egy naiv festő

Szinte már hiányoltam Gulyás Márton sztárprovokátort a napok óta tartó CEU-fesztiválról.

A MoMónak tetszett

A köztévé stábját megtámadó CEU-tüntetőkről is kérdezte Fekete-Győr András budapesti „nolimpikont” a Hír Televízió műsorvezetője.

Fullextra László

Botka László „Fizessenek a gazdagok!” javaslatának megjelenése óta nincs nap, hogy ne gyarapodna újabb elemmel a szocialista politikus rongyrázós portréja.

Túraötletek

Atilla hun király szobra (az eredeti terv szerint) a Duna partján, Nagymaroson vár átadásra. Csodás túra lehet ez is.

Egy vicces Bárány

Noha Bárány Balázs, a szocialisták alkalmi szóvivője is igyekszik vicces lenni, nyomába sem érhet legendás elődjének, Török Zsoltnak.

Humanista zsarolók

A migránsoltalmazó Helsinki-embert semmi sem zavarja, csak mondja a magáét: Pénz vagy per.