2017. szeptember 22., péntek, Móric napja

Paca

Nyugdíjas „Lendülettel”

Lendülettel Magyarországért elnevezéssel új párt alakult a minap; legfőbb célja a Nemzeti idősügyi program kidolgozása.

Európát alakítja

Továbbra sincs javulás Gyurcsány Ferenc állapotában. A szociálisan érzékeny előadóművész, a DK frontembere ismét országjáráson vesz részt.

Ébresztőt fújt a lelkekben

Nem mindig az a legfontosabb, van-e a rendező tarsolyában valami levéltári újdonság, fölbukkan-e egy koronatanú – néha lényegesebb, hogy higgyek annak, aki rám néz a képernyőről.

Rolex László: Ütött az óra

Nem venném be a ciánkálit, hogy Botka László szombaton elmondott toborzóbeszéde lázba hozta volna a nemzetet.

Párbeszédzavar

A jelentéktelen pártoknak harsány szóvivőkre van szükségük, hogy észrevegyék őket. Jó példa erre a Párbeszéd Magyarországért felekezet Tordai Bencéje.

Jöttek, láttak – leégtek

A Momentum partizánjai, miközben komoly országgyűlési sikereket remélnek (hiszen programjuk „szakmai szempontból a legerősebb”), nem számolnak a „csőszökkel”.

Kapudroggal kopogtatnak

Fafejű énje is van a magát megengedő, rugalmas társaságnak aposztrofáló Magyar Liberális Pártnak. Sőt kemény fafejű…

Bukaresti kommentár

„Budapest nem az egyetlen lesz, amely felhasználja Katalónia mérgező precedensét, de feltétlenül az első, amelyet megihlet a spanyol dráma.”

Elszaladt a partizán

Vajnai Attila vasárnapi premierje a Klauzál téri bevásárlóközpontban jókora derültséget okozott – rajta röhögött a vásárcsarnok.

Magyarfóbia

A volt román államfő, a Népi Mozgalom Párt elnöke legújabban az ottani Mol-benzinkutak bojkottjára hívja az autósokat, amiért a töltőállomások az „autonóm Székelyföld” térképét forgalmazzák.

Háborog, mint Bangóné

Nehéz területet felügyel a szocialista pártban Bangóné Borbély Ildikó; az MSZP-stratégia értelmében a tüzes asszonykának családpolitikai oldalról kell fogást találnia a kormányon.

Kecskésre a kampányt

Mesterházy Attila a négy éve kínjában már kecskével is kampányoló, fölényes ember most minden feszélyezettség nélkül újra szószékre lép és igét hirdet.