2017. március 30., csütörtök, Zalán napja

Paca

Az igazságosztó

Vajon ki volt az a kivételes stratéga, aki kitalálta Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt „Fizessenek a gazdagok!” feliratú megaplakátját?

Lelkek ajtaján kopogtatott

Ha valaki, Mindszenty József a saját bőrén tapasztalhatta meg, ami mára már evidencia: a diktatúrák egy tőről fakadnak.

A trubadúr és Erőss

A pesti „nyóckerben” sem beszélhetünk még baloldali egységről. A minap például helyi MSZP-szimpatizánsok nemes egyszerűséggel felpofoztak egy liberális aktivistát.

Nagypénteki trükk

Hírek szerint a termelői szektorban több cég is úgy döntött, hogy a nagypénteki „kiesést” ellensúlyozandó nagyszombatra rendeli be dolgozóit. The time is money.

Mitől „civilek”?

Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek. Kéretlen prókátor valamennyi.

Végrehajtói Kamara Varieté

Épp ideje, hogy arra alkalmas emberek döntsenek tíz- és százmillió forintokról, családok sorsáról, ne pedig – tisztelet a kivételnek – arrogáns, alulművelt, cezaromán suttyók.

Zászlóiszony

Hogy miért zavarja a megboldogult Medgyessy-kormány egykori miniszterét, Lévai Katalin asszonyt a nemzeti lobogó? Mert nemzeti. És lobog.

„Dicsőséges 133”

A rosszarcú, barna bőrkabátos hordát a politikusnak alkalmatlan, a degenerációval jegyben járó Károlyi Mihály köztársasági elnök szabadította az országra.

Lábuk alól a pástot

Keserves a cikk apropója. A 117 éves OSC-vívóterem a megmaradásáért küzd.

Metróhuzat

Nagyon érdekes – kezdte anekdotáját Demszky Gábor –, hogyan született az OLAF metrójelentése.

Határeset

Van valami visszatérően mániákus abban, ahogyan időről időre fogást talál Magyarországon a strasbourgi jogásztársaság.

Felzaklatott állapot

A testület nem kis megrökönyödésére a meghívott Medgyessy Péter megjelent az Országgyűlés gazdasági bizottságának keddi ülésén.