2017. február 25., szombat, Géza napja

Paca

Pakssal kacérkodnak

Ha a kérdést elutasítaná az Országos Választási Iroda, akkor sem adják fel. De nem ám! Addig folytatják a munkát, míg olyan témát nem találnak, amit átengednek a döntéshozók.

Busókat a határra!

Néprajzkutatók állítják, a busójárás elképesztő sikerének titka egy török kori „hadászati bravúrra” vezethető vissza. Nagy stratéga a busó.

Rajtad röhögnek, Paul!

A földúlt szerző a Magyarországon tomboló antiszemitizmus újabb hullámának akarja láttatni a Lukács szobor történetét.

Csak nem a misebor?

„Attól még, hogy szeretjük a farkasokat, hiszen ők is Isten teremtményei, nem engedjük be őket a bárányok közé, még ha báránybőrben érkeznek is.”

Szíverősítők hatása alatt

Szanyi Tibor EP-képviselő, aki pár napja fércmunkának minősítette az OLAF metróbeszámolóját a 167 milliárdos károkozásról, már nem az OLAF-vezetőkön keres fogást.

Transzszexmesterkurzus

A genderelmélet azt is feszegeti, hogy a lányokat fiús, a fiúkat lányos nevelésben is lehetne részesíteni, hogy maguk dönthessék el, melyik nemet választják.

Csak protokoll

Arra az újságírói kérdésre, tűzbe tenné-e a kezét, hogy nem loptak a Városházán, Demszky Gábor ekképp felelt: „Nem mondanám. Bizonyára loptak.”

Trianonon kuncognak

Érdemes megfigyelni az ún. Kétfarkú Kutya Párt stílusát. Lám, milyen hamar levetkőzik a lámpalázukat, milyen fürgén váltanak!

Mi, barbárok

Kesereg a szociológus: a magyar felnőtt lakosság hatvan százaléka, ha rajta múlna, mérlegelés nélkül minden menekültkérőt visszafordítana a határnál.

Matiné az aluljáróban

A gondviselés küldhette ismét közénk Falus Ferenc obsitos tiszti főorvost, vizes akrobatát, az ellenzéki pártok legutóbbi főpolgármester-jelöltjét.

Jelszavuk szerint szolgáltak

Akit a valóság érdekel, ma már tudhatja: nagyszerűen működő testület volt a magyar csendőrség. Jelszavuk szerint szolgáltak: hittel, vitézül, becsülettel.

Tovább „viccelődnek”

Vajon mi ösztönzi véget nem érő „szellemeskedésekre” a Charlie Hebdo munkatársait? Legutóbb Angela Merkel és Martin Schulz került terítékre.