2017. június 24., szombat, Iván napja

Paca

Szoknyát követeltek

Nantes-ban a melegtől szenvedő férfi buszsofőrök úgy döntöttek, szoknyában mennek dolgozni, miután cégük nem engedélyezte a rövidnadrág viselését.

A fejükre nőtt Botka

Ijedtséggel fűszerezett felháborodás tapasztalható mostanában az MSZP-vezérkar köreiben: lehet, hogy túl nagy hatalmat adtak miniszterelnök-jelöltjük kezébe?

Falusi turizmus

Mi itt, Kelet-Európában átéltünk már egy hosszabb emberkísérletet a közelmúltban – igaz, nem a zöldek, hanem a vörösök kísérletezgettek.

Szotyori-iránytű

Minap az a Szotyori-bejegyzés keltett figyelmet, amelyben a szerző a Soros-szervezetek munkáját magas szakmai színvonalúnak és pótolhatatlannak értékelte.

Demokratikus szobrozók

Bár csak néhányan lézengtek a harmadik kerületi szálloda udvarán tartott Horthy-szobor-tüntetésen, még így is sikerült hajba kapniuk.

Hídjelenet

Huszonhat éve e napon ért véget hazánk szovjet megszállása. Továrisi, konyec!

Mónika-show

Szerkesztői tapasztalat, hogy a Lamperth Mónikáról szóló hírekre előszeretettel bukik az olvasó. Az ember ugyanis szeret nevetgélni.

Beleszaladt a forradalomba

Ma, kivégzésük évfordulóján biztosan sok virág kerül Nagy Imréék kopjafái alá a 301-es parcellánál. 1989 óta a nemzeti megbékélés napja június tizenhatodika.

Egy másik Auróra

Kiverte a járásából Juhász Péter Együtt-elnököt, hogy a rendőrség a napokban drograzziát tartott – volt képe drograzziát tartani – a VIII. kerületi elvarázsolt kastélyban.

Fohász a pofonért

Az utcai randalírozásokra szakosodott bajnokok az őszre ígért, újabb balhésorozat miatt határozták el a közös felkészülést.

Trianon „garanciája”

Lázár János főminiszter Szarvason, a nemzeti összetartozás napján elmondott beszéde verte ki a biztosítékot odaát. Hát hogyne! Tud ám fájni az igazság…

Egy fogadott prókátor

Aki eddig nem tudta volna, hogy a két éve tartó meccsen – Magyarország kontra kerítésszaggató jövevények – melyik oldalon áll a MSZP, az most markáns választ kapott.