2017. július 28., péntek, Szabolcs napja

Paca

Kiiratkozott a civilizációból

Nem kell ahhoz nyugdíjasnak lenni, hogy az embernek ökölbe szoruljon a keze, esetleg köpjön egy méreteset Vona Gábor nemrég kelt Facebook-bejegyzése nyomán.

Beszóltak Molnárnak

Kívülálló ember, miközben sajnálja a leárulózott Molnárt, megérti Botkát is, aki hideglelést kap, ha csak meghallja Gyurcsány nevét.

Egy „maradi” futó

Ki beszél itt már atlétikáról? Ha szégyelljük is kimondani, valahol mindnyájunknak hiányoznak ezek a másikat fölemelő, emberi pillanatok.

Ha kell, az ördöggel is

Megelégelvén az ellenzéki pártok szerencsétlenkedését, az órájára pillantó Lengyel László haragosan a kürtjébe fújt, hátha gatyába rázható még a szétzüllött regiment.

Momentum-mellény

A giccses, izzadságszagú nemzeti büszkeség helyett ők egy felszabadult, pozitív, valódi nemzeti büszkeséget fognak meghonosítani, csak figyeljünk erősen.

Heislernek nem tetszett

Leszámítva Heisler Andrást és csapatát, a magyar zsidóság zöme eredményesnek ítélte az izraeli kormányfő budapesti látogatását.

Tereprendezés Palotán

Móricz Eszter volt az, aki októberben a kvótanépszavazás kapcsán kiállt a kormány álláspontja mellett. De nehogy azt higgyük, hogy ezért került lapátra! Frászt. Útban volt.

Ő mondja a frankót

Eltekintve attól, hogy több mint fél évszázada Ausztriában él, változatlanul autentikus Magyarország-szakértőnek tartja magát Lendvai Pál hírlapíró.

Ligetvédők, bozótharcosok

A sudár és tenyérbe mászó Marcit nem kell bemutatni az olvasónak, Várnai bozótharcost annál inkább, róla eddig legföljebb a helyi botránykrónikákban hallhattunk.

Paca Szoctetkó

Komolyabb elemzést eddig nem olvastam az akcióról. Talán mert komoly elemző nem foglalkozik a politika alsó tagozatának provokáló ökörködéseivel.

Ránk számolt – K. O.

Csak nem szakmai féltékenység áll mögötte, amiért a helyettesíteni beugró Csintalan Sándor nagyot alakított a múltkori Olga-műsorban?

LMP: otthon tüntettek

Tényleg komolyan gondolják-e ezek az LMP-társelnökök, hogy bárkit is érdekel, elmennek-e a megnyitóra, vagy otthon maradnak a fenekükön?