2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Lugas Helyzetkép

Ellátogat-e Ferenc pápa Erdélybe?

A katolikus egyházfőt már 2015-ben meghívta Romániába Klaus Werner Johannis államfő, és idén tavasszal szóban és írásban is megismételte az invitációt.

Ne fizessetek!

A múlt pénteken megjelent, másfél száz országot, cégeket, intézményeket, kórházakat megfertőző zsarolóvírus hétfőn az egyik szombathelyi nemzetközi vállalatnál is zavart okozott.

Babzsák és céllövölde

A munkavégzés terepe átalakul, és egyre több cég veszi észre, ha vonzóbb környezetet teremt, azt a dolgozók hatékonysággal fogják meghálálni.

Sírba vitt titkok

Nagy László vallomásaiban és börtönnaplójában is Radót, a szerb háborús bűnös rablógyilkost nevezi meg mások mellett a móri mészárlás elkövetőjének.

Divatbűnök

Először csatlakozott Magyarország a Fashion Revolution Dayhez, amely a fenntartható fejlődést kívánja visszahozni az egyik legszennyezőbb iparágba: a divatba.

Szürke zónák

Valóban négymillió szegény él Magyarországon? Tényleg minden ötödik nő apja verte az anyját? Ha sokszor elismétlik, a hamis állítás valósággá válik?

Románia „információs és kommunikációs” háborút szít hazánk ellen?

Budapest „saját költségvetéssel rendelkező állami főosztályt hozott létre Trianon 100 elnevezéssel” – erről szólt az elmúlt napok román sajtója.