2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Lugas Helyzetkép

Kipukkadhat-e a bitcoinlufi?

A BTC használata nagy általánosságban hasonlít a PayPalhoz, ám alapjaiban mégis más, hiszen a hálózat mögött nincs üzemeltető cég.

Fanni és a többiek

Két hónapja veszett nyoma az otthonából elhurcolt magyar celebnek, Novozánszki Fanninak. Noha a fiatal lány holtteste még nem került elő, a rendőrség azt feltételezi, hogy Fannit megölték.

Magyar TükörNéhány tanulság

Ha az igazi dicsőség is bajjal jár, bizony igazságos dolog, hogy ti most az érdemtelen dicsőség ostoba megkívánásáért bűnhődjetek, s az egész világ kinevessen benneteket!

Szegecsek és ékkövek

The Guardian szerint Theresa Mayt a nem mindennapi cipőválasztásai egyértelműen kiemelték a párt szürke politikusai közül.

Rákosi, a mártír

A Kossuth Lajos téren álló impozáns épület figyelemre méltó szerepet játszott a magyar kommunizmus huszadik századi történetében.

Lepkeszárnyon

Tízmilliárd forint értékű keleti éjjeli bagolylepke kiirtásáról beszélt az ügyészség, amiért másfél milliárdot követelt kártérítésként Gabnai Ernő kokadi gazdától.

Nyitott ajtó

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét 18 szolgálat és egy társszolgálat alkotja, ezek nagyjából lefedik az országot.