2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Lugas Helyzetkép

A K&H farkasa

14 év után születhet másodfokú ítélet a K&H-perben, melynek főszereplője egy nyolc általánossal és brókertanfolyammal rendelkező középkorú zalai férfi, Kulcsár Attila.

Célszalag

Bár ezeknek a tömegsport-programoknak nem mindenki örül a fővárosban, a lelkes hobbifutók nem ismernek lehetetlent, akár egy maratont is lefutnak egy délelőtt.

Online agitáció

A kevesebb tehetséggel megáldottak csak osztanak, osztanak rendületlenül. Jobb- és baloldali aktivisták egyaránt szép számmal vannak közöttük.

LugasSzemben az árral

Születésnapi interjú Kubik Anna Kossuth-díjas színművésznővel. „Sz” mint színház, „sz” mint szigor, és „sz” mint szeretet.

LugasLyukasóra

Az iskolai idegennyelv-órák számában Európában az élvonalban vagyunk, a hatékonyságot tekintve azonban hátul kullogunk. A helyzet áttekintése sürgős.

„Ma este minden, minden út szabad”

Fogságban ünnepelni a legnehezebb lehet. S ha mindez az egykori Gulag-Gupvi rabtelepein történt, akkor talán rögtön azt mondjuk: bizonyára lehetetlen volt a közös ünneplés.

Ha porzik a szőlő…

Bár a világpiaci trendek nem kedveznek a természetes édes boroknak, számos érv szól mellettük. Még a konkurencia is Tokajnak szurkol.