2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Interjú

A munkaterápiában hisz

A háromszoros junior Grand Slam-győztes játékos keményen edz, töretlenül bízik az edzőjében és párostársában, hosszú évekre tervez a pályán.

Hazánk nem nyitja ki a kapukat

A migrációs hullám miatt már-már polgárháborút idéző helyzetek alakulnak ki Európában – nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál.

„Nem mi gerjesztettük a válságot”

Nem Magyarország, Szlovákia vagy Horvátország vonzotta a migránsokat Európába – mondta lapunknak adott interjújában Budapesten Miro Kovac.

Harrach Péter: A Fidesz–KDNP épít, Soros Györgyék rombolnak

A KDNP frakcióvezetője szerint ahol erős társadalmi támogatottságuk van a demokratikusan megválasztott erőknek, ott nem lehet az utcáról kormányt buktatni.

Kósa Lajos szerint Magyarországra erőltetnék Soros programját

A Fidesz frakcióvezetője szerint a civil szervezetek átláthatóságát célzó jogszabály elleni tiltakozók valódi célja, hogy beengedjék a migránsokat.

Varga Mihály: Az illegális migráció megállítása nem lehet pénzkérdés

A nemzetgazdasági miniszter közölte: ősszel újabb munkaügyi intézkedéseket vezethet be a kormány, amelyekkel a munkanélkülieknek, közmunkásoknak kínálnak lehetőséget.

Brüsszel foglyul ejti a szuverenitást

Nigel Farage brit EP-képviselőt egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az uniós intézményekben, s lapunknak elmondta, követnünk kellene szerinte a britek példáját.

Toborzásba kezdett a honvédség

Toborzó kampányba kezdett a honvédség. A tervek szerint a 23 fővárosi kerülettel együtt az ország 197 járásában állítanának fel tartalékos századokat a jövőben.

Soros civiljei tagadják a szervezett migrációt

A legális migráció megteremtésében látja a menekültválság megoldását Adriana Zega, a civil szervezet szicíliai irodájának programmenedzsere.

Palkovics László: Egyre több gyermek akar pedagógus lenni

Az oktatási államtitkár szerint akik Taigetoszról beszéltek, valószínűleg nem ismerik pontosan, mi történt annak idején azon a bizonyos spártai hegyen.

Gulyás Gergely: Kíméletlen kampány előtt állunk

A párt alelnöke arra is rámutatott, a plakáttörvény szigorításával az ellenzéki kritikákra is válaszolnának, de a jogszabály csak kétharmados többséggel fogadható el.

A párizsi béke máig ható kártétele

Senki sem emlékezett meg a párizsi békeszerződés hetvenedik évfordulójáról, holott legalább olyan súlyos kihatással volt hazánkra, mint a trianoni diktátum

A széthúzással piacot veszítünk

Törvényjavaslattal ösztönözné a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a termelők összefogását.