2017. november 20., hétfő, Jolán napja

Interjú

Andy Möller magyar kapitányra számított

A labdarúgó Eb-n tapasztalt eufória hiánya, csapatépítési nehézségek, sérüléshullám, valamint balszerencse okozta a válogatott vesztét és Bernd Storck menesztését.

A kórokozók hétpróbás gazfickók

Az oltások ellenben hasznos és fontos segítői védekezőrendszerünknek, ezért közveszélyokozással ér fel az oltásellenes propaganda – mondja Barcs István mikrobiológus.

Az első magyar trubadúr

A történelmi regényírás egyik jeles képviselőjét, Gáspár Ferencet nemcsak középkori ciklusáról, hanem könyvkiadói minőségében egy friss monográfiasorozatról is kérdeztük.

Csoda este héttől tízig

Gyermekként templomi kórusban énekelt, munka mellett tanult a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, melynek elvégzése után egyből a Zeneakadémia IV. évfolyamára vették fel.

Százmilliárdos adócsökkentés jövőre

Jövőre 260-280 milliárd forinttal enyhülnek a vállalkozások és a lakosság terhei – mondta a Magyar Időknek a nemzetgazdasági tárca vezetője.

Vérét adja az úszósportért

Wladár Sándort szeptember 24-én választották meg a Magyar Úszószövetség 22. elnökének, s az eltelt bő hat hétben alapvető szerkezeti reformokba kezdett.

Hazánk közművelődési nagyhatalomnak számít

A rendszerváltás óta nem álltunk ilyen jól infrastruktúra-fejlesztésben, közösségi elérésekben, továbbképzésben és szakember-utánpótlásban a kultúra területén – mondta Hoppál Péter.

Novák Katalin: Csak akkor lehet toleráns az ember, ha önazonos

A népesedési fordulatot azzal tudjuk elérni, ha a családok egyre jobban élnek, és érzik, hogy ők és gyermekeik vannak a középpontban – hangsúlyozta a Fidesz új alelnöke.

A Fidesz már készen áll a választási küzdelemre

A frakció tagjai készen állnak a választási küzdelemre azért, hogy egymást követően harmadszor is megbízást kapjunk a kormányzás folytatására – nyilatkozta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke.

Pályára áll a megújuló Echo TV

December 4-én kezdi meg működését az egykori Nap TV épületében a megújuló Echo Televízió, amely továbbra is markáns jobboldali médiumként határozza meg magát – mondta a vezérigazgató-helyettes.

Földi László: A migráció nem személyes ügy

A volt hírszerző, a tiltás ellenére, az Európát fenyegető illegális bevándorlásról beszélt a Magyar Időknek adott interjúban.

A forradalom legszebb pillanata

Csete Örs 1993 óta fotózza és interjúvolja a forradalom résztvevőit, főként a fegyvereseket és a börtönbüntetést elszenvedőket.

Voltam én már fasiszta disznó és zsidóbérenc is

Ibolya Tibor fővárosi főügyész a Magyar Időknek elmondta, a Quaestor-ügyben újabb vádemelések következnek.