2017. július 28., péntek, Szabolcs napja

Interjú

Alapérték lehet az önkéntesség

Az általunk kezelt európai uniós programok arra irányulnak, hogy javítsák a munkavállalók képességeit, ezáltal erősítsék a foglalkoztatást – nyilatkozta lapunknak Schanda Tamás.

Véget ér a silány áruk korszaka

Ha Brüsszel tétlenkedik, a magyar kormány saját hatáskörben alkot jogszabályt, amely garantálhatóan rendet tesz az élelmiszerpiacon – nyilatkozta lapunknak Fazekas Sándor.

Pólóvilág

Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke a fontos mérkőzésekről, a hazai pálya előnyéről és a balkezes dublőrökről beszélt lapunknak.

Szlovénia lezárná a határvitát

Horvátország ezzel a magatartással nem mutat jó példát másoknak – mondta lapunknak adott interjújában Karl Erjavec, Szlovénia külügyminisztere.

Delejes szalagok, bujkáló ügynökök

Az Országgyűlés egyik utolsó döntése volt, hogy a levéltárába kerülhetnek azok a mágnesszalagok, amelyeken a Kádár-rendszer utolsó éveinek állambiztonsági információit tárolták.

Megújulás és új irányvonal

A világon bárhol szóba kerül, elismerő szavakkal illetik a magyar circuszművészetet.

„Nem térek ki a konfrontáció elől”

Hosszú Katinka, a Mol-csapat új tagja sohasem éremben, hanem időeredményben gondolkodik.

Egyetért Hosszú Katinkával

Szávay Ágnes markáns véleményt fogalmazott meg a magyar teniszről, és állítja, ha professzionális stáb segítette volna fiatalon, talán másképp alakul a pályafutása.

Matolcsy Ádám az Origo új tulajdonosa

Továbbra is konzervatív polgári hangvételű lesz az Origo – jelentette ki az internetes kiadványokat, levelezőrendszert, videomegosztót üzemeltető New Wave Media Group Zrt. tulajdonosa.

A munkaterápiában hisz

A háromszoros junior Grand Slam-győztes játékos keményen edz, töretlenül bízik az edzőjében és párostársában, hosszú évekre tervez a pályán.

Hazánk nem nyitja ki a kapukat

A migrációs hullám miatt már-már polgárháborút idéző helyzetek alakulnak ki Európában – nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál.

„Nem mi gerjesztettük a válságot”

Nem Magyarország, Szlovákia vagy Horvátország vonzotta a migránsokat Európába – mondta lapunknak adott interjújában Budapesten Miro Kovac.

Harrach Péter: A Fidesz–KDNP épít, Soros Györgyék rombolnak

A KDNP frakcióvezetője szerint ahol erős társadalmi támogatottságuk van a demokratikusan megválasztott erőknek, ott nem lehet az utcáról kormányt buktatni.