2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: vagyon

7 cikk 1/1 oldal

Több pénz a párnacihában

A kilátások biztatók: a gazdaság és a reálbérek folyamatos és dinamikus növekedésével párhuzamosan tovább hízhat a háztartások pénzügyi vagyona.

Tovább nőtt a befektetési alapok vagyona

A befektetési alapok vagyona októberben 84 milliárd forinttal, 1,4 százalékkal nőtt – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) pénteken az MTI-vel. A szervezet tagjai október végén 6135 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.

Jelentősen nőtt az önkéntes nyugdíjpénztárak vagyona

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) adatai szerint a szövetséghez tartozó önkéntes nyugdíjpénztárak az idei harmadik negyedév végére 11,2 százalékkal 1247 milliárd forintra növelték vagyonukat az előző év hasonló időszakához képest – mondta Kravalik Gábor, az ÖPOSZ elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Újra 6000 milliárd forint felett a befektetési alapok vagyona

A befektetési alapok vagyona szeptemberben 58 milliárd forinttal, 1 százalékkal nőtt – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) kedden az MTI-vel. A szervezet tagjai szeptember végén 6051 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!