2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: usa

350 cikk 1/35 oldal

Románia megveszi Amerika jóindulatát?

Az óvatos, egyensúlyozó külpolitikával indító baloldali román kormány nagy horderejű katonai üzlettel erősítheti a román–amerikai viszonyt.

Taktikát vált Washington

Szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a feszült helyzet könnyen katasztrófába torkollhat, ha a szereplők rosszul mérik fel a másik szándékait.

Trump nem akarja elhagyni a NAFTA-t

Washington egyelőre marad az Egyesült Államokat, Kanadát és Mexikót tömörítő Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezményben (NAFTA), viszont a lehető leghamarabb újratárgyalná azt – közölte az amerikai elnök, amikor telefonbeszélgetést folytatott a másik két érintett ország vezetőjével.

Az Egyesült Államok egyelőre marad a NAFTÁ-ban

Washington egyelőre marad az Egyesült Államokat, Kanadát és Mexikót tömörítő Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezményben (NAFTA) – közölte az amerikai elnök, amikor telefonbeszélgetést folytatott a másik két érintett ország vezetőjével.

A migránsok áldozatainak megsegítésére nyílt hivatal

John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter megnyitotta szerdán azt az irodát, amely az Egyesült Államokban bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait kívánja segíteni.

Amerika még jobban bekeményít Észak-Koreával szemben

Az amerikai kormányzat Észak-Koreával szemben a szankciók szigorítására és erőteljesebb diplomáciai erőfeszítésekre készül – jelentette be Donald Trump elnök, amikor szerdán fogadta a Fehér Házban a szenátus mind a száz tagját.

350 cikk 1/35 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!