2017. június 23., péntek, Zoltán napja

Címke: usa

287 cikk 1/29 oldal

Afrika duplázni fog 2050-ig

Hét éven belül India lesz a világ legnépesebb országa, megelőzve Kínát, Nigéria pedig 2050-re a harmadik helyre kapaszkodik fel, maga mögött hagyva az Egyesült Államokat.

Az USA-ban 48 fokot mértek – égnek a talpak

Az Egyesült Államok délnyugati részén, Phoenixben, Arizona fővárosában 48 Celsius-fok volt a héten a csúcshőmérséklet, és aki cipő nélkül merészkedett járdára, az könnyen megégethette a talpát, annyira, hogy sérüléseivel orvoshoz kellett menni.

Kuba és az USA együtt a drogcsempészet ellen

Kuba továbbra is együttműködik az Egyesült Államokkal a drogcsempészet ellen, jóllehet Donald Trump amerikai elnök kormányzata leállította a problémával foglalkozó magas szintű találkozókat – mondta csütörtökön a kubai országos kábítószer-bizottság elnöke.

Zúg a kettős beszéd

Kanadában egyelőre nincs törvény, csak egy terv az álcivil szervezetek kordában tartására. Izraelben viszont van, ott már döntött a parlament.

Már két halottja van a Sziklás-hegységben zajló kincsvadászatnak

Új-Mexikó állam rendőrfőnöke felszólította Forrest Fenn amerikai kincsvadászt és régiségkereskedőt, hogy vessen véget az általa meghirdetett kincsvadászatnak, mivel a Sziklás-hegységben elrejtett kincsesládika keresése közben már ketten meghaltak, többeket mentőalakulatoknak kellett kimenteniük szorult helyzetükből, és az esztelen akció mind a kincsvadászok, mind az őket mentő hivatásosok és önkéntesek életét veszélyezteti.

FBI: magányos elkövető volt a virginiai lövöldöző

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) megállapítása szerint a republikánus politikusok múlt heti baseballedzésén lövöldöző férfi, James Hodgkinson magányos elkövető volt.

287 cikk 1/29 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!