2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: usa

363 cikk 1/37 oldal

Négy embert agyonlőtt egy fegyveres az Egyesült Államokban

Négy embert, köztük egy rendőrt agyonlőtt gyaníthatóan egyetlen fegyveres három különböző helyszínen az Egyesült Államok északi részén található Wisconsin államban – jelentette csütörtök hajnalban a CNN amerikai hírtelevízió.

Tiltják az amerikaiak a laptopot a fedélzeten

Az amerikai hatóságok terrorveszélyre hivatkozva több, muzulmán többségű országban megtiltották tegnap a mobiltelefonnál nagyobb elektronikai eszközök zömének felvitelét az Egyesült Államokba tartó repülőgépek fedélzetére. Hasonló intézkedést hozott Nagy-Britannia is az oda tartó járatok esetében, írta a távirati iroda.

Észak-Korea újabb rakétakilövéssel próbálkozott

Észak-Korea megpróbált kilőni egy rakétát a vonszani légi támaszpontról, de a kísérlet kudarcot vallott – erősítette meg szerdán Dél-Korea védelmi minisztériuma. A kilövést az Egyesült Államokban is észlelték.

Reuters: nem lesz ott áprilisban Brüsszelben az USA külügyminisztere

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter nem megy el áprilisban a NATO-tagállamok külügyminisztereinek brüsszeli tanácskozására, helyette a kínai elnök amerikai látogatásán fog részt venni – értesült amerikai kormányzati forrásoktól a Reuters brit hírügynökség kedd hajnalban.

Nem manipulálták a választásokat

A kampányba való orosz beavatkozás nem terjedt ki arra, hogy voksokat manipuláljanak azokban az államokban, amelyeket Trump kis többséggel nyert meg tavaly.

A G20-ak és a világgazdaság

Erős vita bontakozott ki a szabadkereskedelem korlátozhatósága ügyében az Egyesült Államok delegációja és a többiek között.

A vitézi renddel ütik Donald Trumpot

Egy, a napokban felkapott amerikai cikk azzal vádolja Gorka Sebestyént, Donald Trump magyar tanácsadóját, hogy egy antiszemita, náci kollaboráns szervezet tagja.

363 cikk 1/37 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!