2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: Toyota

7 cikk 1/1 oldal

Indiában készül terjeszkedni a Volkswagen

A német Volkswagen konszern és az indiai Tata konglomerátum autógyártó részlege stratégiai partnerségre lépett egymással, amitől azt remélik, hogy gazdaságosabbá tehetik a közös autógyártást, s együtt jobb eredményeket érhetnek el az indiai és a régióba irányuló autóértékesítésben.

A hidrogéntechnológia terjedését szorgalmazza a Hidrogén Tanács

A hidrogénalapú technológiák szélesebb körű alkalmazását sürgetik energetikai, közlekedési és ipari világcégek, az általuk alapított Hidrogén Tanács szerint a hidrogén energiaforrásként való felhasználása a globális klímavédelmi célok sikeréhez is hozzájárulhat – közölte a Toyota kedden az MTI-vel.

Már nem a Toyota a világ legnagyobb autógyártója

A Toyota tavaly elveszítette négy egymást követő évben tartott világpiaci vezető pozícióját. A dízelbotrány ellenére a Volkswagen tovább növelte eladásait, és a 2016-ban a világ legnagyobb autógyártója lett.

A Volkswagen letaszította a trónról a Toyotát

A Volkswagen AG adta el a legtöbb járművet tavaly, megelőzve a japán Toyotát, amely négy egymást követő évben állt a globális eladási lista élén – közölte a német központú autógyártó szerdán.

Trump támadása az autógyárak ellen

Donald Trump megválasztott amerikai elnök védővámokat helyezett kilátásba, ha az autógyártók nem teszik át a gyártást Mexikóból az Egyesült Államokba.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!