2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: Real Madrid

15 cikk 1/2 oldal

Real Madrid, Tottenham: kéz a kézben

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a 3. forduló első játéknapján két magyar is pályára lépett, néhány csapat fél lábbal már a tizenhat között érezheti magát.

Tartanak a Pusztítótól Madridban

A Premier League-ben a 2017/18-as szezonban Harry Kane nyolc találkozón hatszor talált be, Ronaldo viszont most szombaton volt először eredményes.

Királyi díszelőadás

A Borussia Dortmund hazai pályán 3-1-re kikapott a címvédő Real Madridtól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában,

Felcserélt szerepek

Egy Real Madrid–Dortmund labdarúgómeccs előtt különösebben nem meglepő, ha a házigazda hazája bajnokságában hat forduló után tizenhat ponttal és 19-1-es gólkülönbséggel listavezető.

Kikapott a Real Madrid

Megszakadt a Real Madrid eredményes sorozata, miután hazai pályán 1-0-ra kikapott a Real Betis csapatától a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában, szerdán.

Sallai Roland az APOEL-nél folytatja

Sallai Roland, a Puskás Akadémia támadója a Bajnokok Ligája-főtáblás ciprusi APOEL Nicosia labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

A duci őrnagy – Puskás kimaradt, repült az edző

A csapat – mit tagadjuk – nem fogadta kitörő örömmel a duci őrnagy érkezését. Nem csoda: a Madrid volt a bajnoki cím és a BEK védője, már nem nagyon volt hová fejlődni...

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!