2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: Real Madrid

27 cikk 1/3 oldal

Juventus, Real Madrid: megvan a „maccs”

A két Bajnokok Ligája döntős csapat, a Real Madrid és a Juventus egyaránt harmincharmadszor lett első a saját hazájának a bajnokságában.

Cardiffra hangolnak

A Real Madridot csak egy lépés választja el a La Liga megnyerésétől, a Juventus a három lehetséges trófeából egyet már begyűjtött.

Győzelemmel búcsúzott az Atlético Madrid

A Juventus keddi sikere után szerdán a címvédő Real Madrid jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája június 3-án, Cardiffban sorra kerülő fináléjába.

Duplán könnyes búcsú?

Szerda este az Atlético Madrid és a Real Madrid BL-elődöntőjének visszavágójával búcsúzik a nemzetközi kupaporondtól a madridi Vicente Calderón Stadion.

Kipipálva a Monaco is

A labdarúgó Bajnokok Ligájában nagy képzelőerő kell ahhoz, hogy a június 3-i, cardiffi fináléba ne a Real Madridot és a Juventust vizionáljuk.

Már megint Ronaldo

A Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, 3-0-ra győzött a városi rivális Atlético ellen, így formalitásnak tűnik a jövő heti visszavágó.

Real Madrid–Bayern Felcsúton, újratöltve?

Pünkösdkor rendezik Európa egyik legkomolyabb utánpótlástornáját, a Puskás–Suzuki-kupát, melyen két új vendég, a Bayern München és a Sporting Lisboa is részt vesz.

Vérző ajakkal is csípős Bolha

A legvérmesebb katalán fanatikusok is a Madridot tartották az El Clásico favoritjának, és nem is alaptalanul.

A Barcelona nyerte meg az El Clásicót

Spanyolországban minden tekintet az El Clásicóra szegeződött. Real Madrid és a Barcelona fordulatos csatát vívott, melyből a katalánok jöttek ki győztesen.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!