2017. december 11., hétfő, Árpád napja

Címke: Real Madrid

13 cikk 1/2 oldal

Cristiano Ronaldo szerint nincs válsághelyzet a Real Madridnál

Cristiano Ronaldo szerint annak ellenére sincs válságban a címvédő Real Madrid, hogy szerdán 3-1-re kikapott a Tottenham Hotspur csapatától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Dele Alliék kiütötték a Realt

Szerdán a Tottenham–Real Madrid rangadón egyszerű volt a képlet: amelyik fél győz, az már nyolcaddöntős. S ez ügyben a házigazda lépett.

La Liga: simán nyert a Real Madrid

A Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is címvédő Real Madrid hazai pályán 3-0-ra legyőzte az Eibar csapatát a spanyol labdarúgó-élvonal kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

Real Madrid, Tottenham: kéz a kézben

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a 3. forduló első játéknapján két magyar is pályára lépett, néhány csapat fél lábbal már a tizenhat között érezheti magát.

Tartanak a Pusztítótól Madridban

A Premier League-ben a 2017/18-as szezonban Harry Kane nyolc találkozón hatszor talált be, Ronaldo viszont most szombaton volt először eredményes.

Királyi díszelőadás

A Borussia Dortmund hazai pályán 3-1-re kikapott a címvédő Real Madridtól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában,

Felcserélt szerepek

Egy Real Madrid–Dortmund labdarúgómeccs előtt különösebben nem meglepő, ha a házigazda hazája bajnokságában hat forduló után tizenhat ponttal és 19-1-es gólkülönbséggel listavezető.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!