2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: Real Madrid

21 cikk 1/3 oldal

A duci őrnagy – Puskás kimaradt, repült az edző

A csapat – mit tagadjuk – nem fogadta kitörő örömmel a duci őrnagy érkezését. Nem csoda: a Madrid volt a bajnoki cím és a BEK védője, már nem nagyon volt hová fejlődni...

Zidane-nal tovább számol a Real Madrid

Még a spanyol Szuperkupa előtt meghosszabbították Zinedine Zidane-nak, a spanyol futballbajnokságban és a Bajnokok Ligájában címvédő, friss európai Szuperkupa-győztes Real Madrid vezetőedzőjének szerződését.

Mourinho is beismerte, a Real más szinten van

Mourinho: „A Madrid játékosai külön-külön is zsenik. Nem képviseljük ugyanazt a szintet. Még szerencse, hogy a Real nem a Premier League-ben játszik.”

C. Ronaldo is bevethető a Szuperkupáért

A Real Madrid a negyedik, míg a Manchester United a második győzelmére készül a Szkopjéban, a kedden este sorra kerülő európai labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen.

Cristiano Ronaldót kihallgatták a bíróságon

Óriási médiaérdeklődés mellett hétfőn kihallgatták Cristiano Ronaldót, a Real Madrid portugál sztárfutballistáját, akit azzal gyanúsítanak, hogy 14,7 millió adót nem fizetett be a spanyol államkincstárba.

Isten szolgáján nem fog az idő

Az európai keresztény civilizáció megmenthető, de távlatokat kell nyitni az embereknek, eszmék nélkül lehetetlen előrejutni – vallja Kerényi Lajos atya.

Pepe a török bajnoknál folytatja

A török bajnok Besiktas labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Pepe, aki tíz év után hagyta el a Real Madridot.

Álomcsapat

Formálódik a börtönfoci-világválogatott: a brazil Neymar, az argentin Messi és a portugál Ronaldo a csatársorban, és az edző helyén Mourinho „ül”.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!