2017. február 21., kedd, Eleonóra napja

Címke: pártok

131 cikk 1/14 oldal

A kommunistákkal kokettálna a cseh kormányfő

Bohuslav Sobotka cseh kormányfő szerint már túlhaladta az idő az általa vezetett szociáldemokrata párt 22 ével ezelőtti döntését, amely tiltja a kormányalakítást a kommunistákkal, és nem jelentene gondot egy szociáldemokrata-kommunista kormánykoalíció létrejötte az őszi parlamenti választások után.

Újabb Jobbik-szervezet oszlatta fel magát

Ezúttal Nagybörzsönyben döntöttek arról, hogy így fejezik ki nemtetszésüket Vona Gábor néppártosodást célzó politikája miatt.

Hatóság vizsgálja a gyömrői szennyezést

A hatósághoz arról érkezett közérdekű bejelentés, hogy vegyszeres hordókat áshattak el illegálisan a város külterületén, egy volt szemétbányában.

Indul az RMDSZ konzultációja

Konzultációt kezdeményezett a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) alapszabályának és programjának módosítására – közölte a szövetség hírlevele csütörtökön.

A KDNP támogatja az Anya, apa, gyerekek kezdeményezést

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kiáll az Anya, apa, gyerekek elnevezésű európai polgári kezdeményezés mellett. Harrach Péter, a párt frakcióvezetője és Rétvári Bence alelnök kedden sajtótájékoztatón írta alá az aláírásgyűjtő ívet.

Tovább hullik a forgács a baloldalon

Szabó Tímea azzal indokolta a Párbeszéd nevű párt döntését, hogy szerintük az MSZP és a DK nem érdekelt az előválasztásban.

131 cikk 1/14 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!