2017. április 25., kedd, Márk napja

Címke: pártok

142 cikk 1/15 oldal

Kitavaszodott az erdélyi magyar politikában

Újabb két évre választotta elnökévé Szilágyi Zsoltot az Erdélyi Magyar Néppárt, Toró T. Tibort pedig az újonnan létrehozott ügyvezető elnöki tisztségbe választották meg.

Az üveggyöngy és a székely indiánok

Az üveggyönggyel megvásárolt, elhülyülésre hajlamos erdélyi magyarságról posztoló jobbikos Szotyori-Lázár Zoltán alaposan megkapta a magáét.

A sajtó mozgósít a pártok helyett

Az elmúlt napok megmozdulásai­nak az ellenzéki pártok csupán szemlélői, nem alakítói, szerepüket gyakorlatilag átvette a balliberális sajtó.

Szabályosan működik a CÖF

A Németországban is megszokott finanszírozási forma mellett magyar személyek százai, magyar cégek, kisvállalkozások is támogatják az alapítványt.

Rendkívüli biztonsági intézkedések az AfD kongresszusa előtt

Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel készülnek Kölnben a legnagyobb német parlamenten (Bundestag-) kívüli párt, a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) hétvégi kongresszusára, az észak-rajna-vesztfáliai nagyváros rendőrségének csütörtöki tájékoztatása szerint négyezer rendőrt mozgósítanak a kétnapos tanácskozásra és keményen fellépnek a rendbontókkal szemben.

Fidesz: egyre jobban megéri dolgozni

A kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint Magyarország erősödik, így a kormány adócsökkentéseket és béremeléseket tudott indítani.

142 cikk 1/15 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!