2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja

Címke: pártok

116 cikk 1/12 oldal

Az időjárással is politizálnak

Napjaink politikus, de még újságíró Luciferjeiről is nehezen hihető, hogy szabadidejükben Madáchot tanulmányozva főznék ki csábításaik trükkjeit.

Ausztria tovább szigorítana

Negatív bevándorlási kvótát tart szükségesnek Heinz-Christian Strache, hogy megakadályozhassák Ausztria és Európa összeomlását.

Egyre többen kételkednek Vona Gábor szavában

Kérdéses, hogy megállíthatja-e a Jobbik belső bomlását a párt választmányának hét végi döntése, amely szerint nem kötnek választási szövetséget a baloldallal.

Kihátrálhat az MSZP Botka László mögül

Elsősorban olyanok hátrálnának ki Botka mögül, akik Molnár Gyula elnökségét támogatták Tóbiás Józseffel szemben a párt tavaly nyári kongresszusán.

Balra át

Nagy kérdés, hogy a Jobbik stratégiája beválik-e, vagyis több baloldali vagy bizonytalan szavazót tudnak magukhoz édesgetni, mint amennyi radikálist elveszítenek.

Montebourg nyerhette a balos francia elnökjelöltek újabb tévévitáját is

A francia baloldali elnökjelöltek második, vasárnapi televíziós vitájában a nézők 29 százaléka – az első vitához hasonlóan – a Szocialista Párt baloldalához tartozó, protekcionista gazdaságpolitikát hirdető Arnaud Montebourg volt gazdasági minisztert találta a meggyőzőbbnek Manuel Valls volt miniszterelnöknél (26 százalék) és Benoit Hamon volt oktatási miniszternél (25 százalék) – derül ki az Elabe közvélemény-kutatóintézetnek a BFM hírtelevízió számára készült gyors felméréséből.

Erika Steinbachot szívesen látnák az AfD-ben

A CDU-ból Merkel menekültpolitikája elleni tiltakozásul távozó politikus szeptemberben levélben köszönte meg Orbán Viktornak a határok megvédését.

Merkel politikája miatt kilép a CDU-ból Erika Steinbach

Angela Merkel menekültpolitikája elleni tiltakozásul bejelentette kilépését szombaton a német kancellár vezette Kereszténydemokrata Unióból (CDU) Erika Steinbach, a párt egyik emberi jogi szóvivője és veterán tagja.

116 cikk 1/12 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!