2017. június 24., szombat, Iván napja

Címke: pártok

128 cikk 1/13 oldal

A franciák legnagyobb öngólja

A parlamenti választások végeredményének tükrében egyértelművé vált, hogy Franciaország új elnöke és pártja abszolút többséget szerezve önálló életet élve lesz képes kormányozni.

Bérre megy a játék

Nem tűnnek megalapozatlannak azok a szakértői várakozások, miszerint az idén két számjegyű lesz az éves bérszínvonal-növekedés.

A magyar baloldal nyűgei

Ha Botka valóban demokrata és rafkós politikus, akinek tényleg van valami elképzelése Magyarországról, akkor egyértelmű, hogy az MSZP-nek egyedül kell indulnia.

A szociálliberális koalíció folytatni akarja a kormányzást Romániában

A romániai szociálliberális koalíció folytatni akarja a kormányzást, ennek érdekében hétfőn a koalíciós pártok egy közös miniszterelnök-jelöltet javasolnak Klaus Iohannis államfőnek – jelentette be szerdán Liviu Dragnea, a parlamenti mandátumok több mint 47 százalékával rendelkező Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

Házkutatás a Macron tavalyi amerikai útját szervező cégeknél

Házkutatást tartott a francia rendőrség kedden a Havas PR-ügynökségnél és a Business France állami ügynökségnél, amelyek közbeszerzési pályázat kiírása nélkül szervezték meg 2016 januárban az akkor még a korábbi szocialista kormány gazdasági minisztereként Las Vegasba látogató Emmanuel Macron jelenlegi államfő útját.

128 cikk 1/13 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!