2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: pártok

119 cikk 1/12 oldal

Aláírásgyűjtés indul a kisebbségekért

A határon túli magyar pártok által beterjesztett dokumentum jogi garanciákat sürget a kisebbségek anyanyelvhasználatának biztosítására.

Nem törnek át

Már csak a szárnyaló gazdasági eredmények fenntarthatóságán fanyalognak a mindent rossznak tartó fikakultúra felkent apostolai.

Októberben választanak az osztrákok

A választások kiírására azért van szükség a várt időpontnál egy évvel korábban, mert az SPÖ és az ÖVP alkotta nagykoalíció gyakorlatilag megbukott.

Pártok és pártemberek

Valahol, nagyon messze, a végtelenben, egyszer majd minden párhuzamos összefut, ott fog állni, levett kalappal Sneider, Vona, a Jobbik mindenféle lelke és Ferenc testvér is.

Hölvényi György: vallások közötti megegyezés kell a békéhez

Új etikai rendre van szükség a világ konfliktusainak feloldásához, amelynek a világvallások a letéteményesei – jelentette ki Hölvényi György kereszténydemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő az általa kezdeményezett kiállítás és konferencia keddi megnyitóján Strasbourgban.

Fidesz: Soros érdekében hazudnak a szocialisták

A kormánypárt szerint Magyarországon több olyan szervezet van, amely befolyásolási kísérleteivel veszélyezteti az ország nemzetbiztonságát és szuverenitását.

Nem tárgyalnak tovább a holland pártok

Összeomlottak a hollandiai koalíciós tárgyalások, amelyek a március 15-i választások nyomán kezdődtek meg négy párt részvételével – jelentette be hétfőn az egyeztetéseket felügyelő Edith Schippers.

Merkel: indul a felkészülés a Bundestag-választásra

A németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban tartott helyi törvényhozási (Landtag-) választáson aratott győzelemmel új szakasz kezdődik a Kereszténydemokrata Uniónál (CDU), a párt megkezdi a felkészülést a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra – mondta Angela Merkel német kancellár, a CDU elnöke hétfőn Berlinben.

Gyurcsány pofátlansága határtalan

A szerző ennek a cikknek a bővített változatát a Gyurcsány-interjút követő első munkanapon elküldte közlésre a Magyar Nemzetnek. Azóta még válaszra sem méltatták.

119 cikk 1/12 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!