2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: nagy-britannia

174 cikk 1/18 oldal

Róháni: Teherán meg akarja védeni Washingtontól a nukleáris megállapodást

Irán elsődleges célja megvédeni a nagyhatalmakkal 2015-ben megkötött nukleáris megállapodását az amerikai „ellenségtől”, és megakadályozni az Egyesült Államok sikerét – jelentette ki Haszan Róháni iráni elnök vasárnap a teheráni parlamentben elmondott beszédében.

Bocsánatot kért a brit védelmi miniszter

Évekig tartó csatározás után bocsánatot kért a brit védelmi miniszter az iraki háborúban elesett egyik brit katona és két társa családjától.

A brit kormányfő sem ért egyet azzal, hogy négy évre elnémul a Big Ben

A brit kormányfő sem ért egyet azzal, hogy felújítás miatt négy évre elnémul a londoni parlament toronyórájának világhírű harangja, a Big Ben. Theresa May szerdán helytelennek nevezte az erről szóló terveket, törvényhozási tisztségviselők pedig közölték, ősszel, amikor újra összeül a parlament, napirendre kerül a kérdés.A brit kormányfő sem ért egyet azzal, hogy négy évre elnémul a Big Ben

Szír külügy: a britektől és az USA-tól kaptak vegyi fegyvereket az ellenzékiek

Az ellenzéki fegyveresek által elhagyott fegyverraktárakban talált mérgező anyagok arról tanúskodnak, hogy az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából szállították oda őket – közölte szerdai damaszkuszi sajtótájékoztatóján Fejszál Mekdad szíriai külügyminiszter-helyettes, aki fotókat mutatott be a raktárakban talált eszközökről.

174 cikk 1/18 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!