2017. július 26., szerda, Anna, Anikó napja

Címke: MTÜ

13 cikk 1/2 oldal

Brutális béremelés jön a turizmusban

A jövedelmek kifehérítését célzó, drasztikus ágazati béremelés azért is lesz fontos versenyképességi tényező, mert rövid időn belül helyzetbe hozza a tisztességes adófizető cégeket.

Megtérülnek a fejlesztésekre fordított milliók

Másodszor nyerte el a Balaton legjobb strandja címet a györöki nyári fürdő, míg az alsóörsi strand a Veszprém, a balatonlellei pedig a Somogy Megyei Önkormányzat különdíjával büszkélkedhet. Balatongyörök önkormányzata öt év alatt 300 millió forintot költött strandfejlesztésre, Lelle évenként több tízmillió forintot fordít a fövenyes fürdő és élménystrand összkomfortosítására, Alsóörsnek pedig arra is futja, hogy strandszínházi előadásokkal szórakoztassa a legkisebbeket.

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat, a 2016-os pályázaton 16 szolgáltató – 13 szálláshely és 3 vendéglátóhely – érdemelte ki az elismerést – jelentette be Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese a díjátadón, csütörtökön Budapesten.

Új cégér a magyar boroknak

Tokajban indította szakmai országjárását a Magyar Turisztikai Ügynökség és a bortermelőket tömörítő Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.

Tokajban indult a hatállomásos bor roadshow

Tokajban indította el hat állomásos szakmai országjárását, a Bor roadshow-t a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a bortermelőket tömörítő Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) csütörtökön – közölte a MTÜ az MTI-vel.

Ömlik a pénz a Balatonhoz

Minden turisztikai fejlesztésnél oda kell figyelni arra, hogy a helyiek életminősége is javuljon, nem szabad Barcelona vagy Velence hibájába esni.

Hosszabb lesz a szezon

Csaknem kétmilliárd forintnyi hazai támogatással 38 Balaton-parti település 55 strandján 344 beruházás, felújítás valósul meg idén.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!