2017. szeptember 19., kedd, Vilhelmina napja

Címke: MTÜ

12 cikk 1/2 oldal

Megalapozzák a paradigmaváltást

Az elkövetkező 12 évben 574,6 milliárd forint költségvetési és 253,6 milliárd forint uniós fejlesztési forrás juthat az új nemzeti turizmusfejlesztési stratégia megvalósítására.

Rekordnyár a turizmusban

A szektor és a kormányzat összefogásával elérhető, hogy Budapest turisztikai eredményei megközelítsék vagy meghaladják az osztrák főváros mutatóit.

Brutális béremelés jön a turizmusban

A jövedelmek kifehérítését célzó, drasztikus ágazati béremelés azért is lesz fontos versenyképességi tényező, mert rövid időn belül helyzetbe hozza a tisztességes adófizető cégeket.

Megtérülnek a fejlesztésekre fordított milliók

Másodszor nyerte el a Balaton legjobb strandja címet a györöki nyári fürdő, míg az alsóörsi strand a Veszprém, a balatonlellei pedig a Somogy Megyei Önkormányzat különdíjával büszkélkedhet. Balatongyörök önkormányzata öt év alatt 300 millió forintot költött strandfejlesztésre, Lelle évenként több tízmillió forintot fordít a fövenyes fürdő és élménystrand összkomfortosítására, Alsóörsnek pedig arra is futja, hogy strandszínházi előadásokkal szórakoztassa a legkisebbeket.

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat, a 2016-os pályázaton 16 szolgáltató – 13 szálláshely és 3 vendéglátóhely – érdemelte ki az elismerést – jelentette be Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese a díjátadón, csütörtökön Budapesten.

Új cégér a magyar boroknak

Tokajban indította szakmai országjárását a Magyar Turisztikai Ügynökség és a bortermelőket tömörítő Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.

Tokajban indult a hatállomásos bor roadshow

Tokajban indította el hat állomásos szakmai országjárását, a Bor roadshow-t a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a bortermelőket tömörítő Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) csütörtökön – közölte a MTÜ az MTI-vel.

Ömlik a pénz a Balatonhoz

Minden turisztikai fejlesztésnél oda kell figyelni arra, hogy a helyiek életminősége is javuljon, nem szabad Barcelona vagy Velence hibájába esni.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!