2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: mszp

130 cikk 1/13 oldal

Nem indul MSZP-s jelölt Baranyában

A még be nem töltött képviselőjelölti helyekről is tárgyaltak tegnap a szocia­listák Molnár Gyula pártelnök távollétében megtartott elnökségi ülésén – értesült a Magyar Idők.

Fidesz: az MSZP-nek magát kellene feljelentenie

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált, hogy a szocialista Korózs Lajos feljelentette mások mellett Orbán Viktort a nap folyamán a Legfőbb Ügyészségen.

„Karácsony Gergely 2014-ben csak unikummal tudta bevenni Gyurcsány Ferencet”

Kicsit csodálkozom, hogy mi baja van Szigetvári Viktornak és pártjának az MSZP-vel, miután az Együtt miniszterelnök-jelöltje valamikor az MSZP kampányfőnöke és államtitkára is volt – jelentette ki Horn Gábor az ECHO TV Plusz-mínusz című műsorában. A politológus, Zárug Péter Farkassal vitatkozott egyebek mellett a közelgő választásról, valamint téma volt az MSZP azon állítása, hogy a regnáló kormány titokban befogadott 1300 migránst.

Kétségessé vált a közös MSZP–Párbeszéd-lista

Ha a közvélemény-kutatások nem igazolják vissza a várakozásokat, az MSZP nem állít közös listát a Párbeszéddel, hanem saját listáján ajánl helyet Karácsony Gergelyéknek.

Gyurcsányék nem kérnek a közös listából

A listák önállósága megmutatja a pártok sokszínűségét, így a választók valóban arra szavazhatnak, akit kedvelnek – mondta Gréczy Zsolt.

Karácsony Gergely a szövetségben bízik

Az ellenzéki politikus egy rablóbandához hasonlította az Orbán-kormányt, amely szerinte a társadalmi felemelkedés útjában áll, kitolná Magyarországot Európa térképéről.

Heves és erőszakos kampányra kell felkészülni

Négy évvel ezelőtt ilyenkor már látni lehetett, hogy ki lesz Orbán Viktor kormányfő kihívója, de most Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Vona Gábor vitatkozik egymással.

130 cikk 1/13 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!