2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: mszp

114 cikk 1/12 oldal

Az MSZP elnöksége beállt Botka mögé

Az elnökségi ülésen végül Szeged polgármesterének akarata érvényesült, akit így előválasztás nélkül kellene elfogadni Orbán Viktor kihívójának a baloldalon.

Égető kérdések

Fájdalmas lehet egyesek számára, hogy a baloldali véleményvezérek lózungjai mellett a hatósági kimutatások és hivatalos statisztikák is rendszeresen eljutnak a nyilvánossághoz.

Újabb feljelentés Szentesen

Nem valós jognyilatkozatot tehetett Szentes szocialista polgármestere, amikor aláírta a norvég alap támogatási szerződését a helyi Petőfi Szálló felújítására.

Szanyi: igény esetén vállalnám a jelölést

Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő lapunknak nyilatkozott azokról a feltételekről, melyek megvalósulása esetén akár miniszterelnök-jelölt is lenne.

Kihátrálhat az MSZP Botka László mögül

Elsősorban olyanok hátrálnának ki Botka mögül, akik Molnár Gyula elnökségét támogatták Tóbiás Józseffel szemben a párt tavaly nyári kongresszusán.

Balra át

Nagy kérdés, hogy a Jobbik stratégiája beválik-e, vagyis több baloldali vagy bizonytalan szavazót tudnak magukhoz édesgetni, mint amennyi radikálist elveszítenek.

Nyíltan üzengetnek egymásnak az MSZP-sek

Meglehetős vihart kavart a szocialista pártban Kovács László korábbi elnök nyilatkozata, melyben a jelenlegi pártvezetést bírálta.

114 cikk 1/12 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!