2017. április 28., péntek, Valéria napja

Címke: gazdaság

96 cikk 1/10 oldal

Negyvennyolc milliárdos nyereséggel zárta az évet az MVM Csoport

Eredményes évet zárt az MVM Csoport tavaly, 1034,15 milliárd forintos árbevételt ért el, és több mint 130 milliárd forintot fizetett be a költségvetésbe különböző adónemekben, illetve díjakban – közölte az MVM szerdán az MTI-vel.

Felfelé módosította a februári kiskereskedelmi adatokat a KSH

Februárban a kiskereskedelmi üzletek forgalmának volumene a nyers adat szerint 0,8, naptárhatástól megtisztítva 0,9 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest – jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A nyers adat 0,2, a kiigazított 0,3 százalékponttal alacsonyabb a hónap elején közölt első becslésnél.

A szakértő szerint nem várható változás a török politikában

Az elnöki hatalom kiterjesztéséről tartott törökországi népszavazás után nem várható változás a török kül- és belpolitikában – mondta Egeresi Zoltán Törökország-szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A lengyel autóipar beérheti a csehországit

Megvalósulni látja a Gazeta Polska Codzienna lengyel napilap Mateusz Morawiecki miniszterelnök-helyettes jóslatát arról, hogy a lengyel autóipari ágazat termelése rövidesen beéri a cseh autóiparét.

96 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!