2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: fogyasztóvédelem

42 cikk 1/5 oldal

Egyre több területen bővül az e-piac

Magyarországon terjednek a csomagautomaták, amelyek forgalmas közlekedési helyszíneken folyamatos átvételi lehetőséget biztosítanak az online rendelt termékek átvételére.

Eltűnik a készpénz a fesztiválokról

Fesztiválozás előtt érdemes tájékozódni a szabályokról, mert a visszaélések elkerülése és a gyorsabb kiszolgálás érdekében a szervezők egyre több innovatív megoldást alkalmaznak.

A nyaralás alatt csapnak le a betörők

A biztosítók azt tanácsolják, kérjük meg rokonainkat, szomszédainkat, hogy figyeljenek oda ingatlanunkra, emellett a közösségi oldalakon se reklámozzuk, hogy távol vagyunk.

Újfajta felvágottak jelennek meg

Augusztus óta csak a korábbinál magasabb hústartalommal gyártott felvágottak, virslik kerülhetnek forgalomba ezekkel az elnevezésekkel.

Többet bírságolt tavaly a GVH

Magasabb összegű bírságot szabott ki tavaly a Gazdasági Versenyhivatal, 2016-ban már nem a fogyasztóvédelmi típusú, hanem a fúziós ügyek adták a legtöbb feladatot a hivatalnak

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról, ez alól semmilyen körülmény, sem vihar, sem műszaki hiba nem mentesíti a cégeket – hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) az MTI-nek pénteken eljutatott közleményében, miután a Ryanair ír légitársaság szerda esti Madridból Budapestre tartó járata Pozsonyban szállt le, és az utasokat a szlovák fővárosban hagyták.

42 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!