2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: fogyasztóvédelem

39 cikk 1/4 oldal

A feltüntetettnél többet fogyasztanak a gépek

A gyártók által jelzett és a valós fogyasztási értékek közötti eltérés minden valószínűség szerint az elavult szabványosítások és standardok következménye.

Jó pont az önéletrajzban a diákmunka

A nyár jó néhány diáknak nemcsak a pihenésről és a szórakozásról, hanem a munkáról is szól. Az ország legnagyobb hazai álláskereső oldalán a szezon elején háromszorosára növekszik az állásajánlatok száma. Az, hogy ki kapja meg a legjobb lehetőséget, gyakran csak néhány apróságon múlik.

Meglepetést hozhat az utazási stressz

Amennyiben az Európai Unión belül utazunk, érdemes egészségbiztosítási kártyát is igényelnünk az utazási biztosítás mellett.

Nem nézzük meg alaposan a lakáshitelek feltételeit

Kezdéskor a lakáskeresők 81 százalékánál már eldőlt, hogy mennyit terveznek költeni, kétharmaduknak pedig nagyjából sikerült is magát ehhez az összeghez tartania – derül ki a Budapest Bank felméréséből.

Rugalmasabbá vált a számlavezetés

A piaci nyomás mellett a szabályozás is fokozhatja a versenyt a bankok között, amelyet a lakossági ügyfelekért folytatnak.

Jobban odafigyelünk az anyagi ügyeinkre

Szinte a teljes lakosság foglalkozik a pénzügyeivel, ám a 18–29 évesek csupán 52 százaléka, míg az 50–59 évesek 66 százaléka követi rendszeresen kiadásait és megtakarításait – derül ki a CIG Pannónia felméréséből.

Most vásároljunk devizát

Külföldi nyaralás előtt sarkalatos kérdés, hogy mikor váltsuk át devizára a magyar fizetőeszközt.

Palira vették a vásárlókat a boltokban

A Lidl diszkontláncnál olyannyira szűkös volt a darabszám, hogy az akciós játék már a leértékelés kezdetén, annak első napján elfogyott a készletből.

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!