2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: fogyasztóvédelem

40 cikk 1/4 oldal

Lakáshitel: a fix törlesztőrészlet viszi a prímet

Többségben vannak az ún. éven túli kamatfixálású lakáshitelek, amelyek kiszámíthatóbbak az éven belüli kamatrögzítésű, más néven változó kamatozású konstrukciókkal szemben.

A biztonságos buszos utazást támogatják

Az autóbuszos utazás tízparancsolata címmel közlekedés- és utasbiztonsági kézikönyvet jelentetett meg az autóbuszos személyszállító vállalkozások legnagyobb érdekképviseleti szervezete.

Vigyázni kell a hitelkártyákkal

A FEOSZ fontosnak találta, hogy ismételten felhívja az emberek figyelmét arra, milyen feltételekkel használhatják a hitelkártyájukat.

Kibújnak a kötelezettségek alól

A horvát tulajdonosú magyarországi vállalkozás orvosi vizsgálatnak álcázott árubemutatókon időseket vesz rá a több százezer forintos vásárlásokra.

Főleg a spórolás miatt vagyunk ökotudatosak

Sokat változott a lakosság környezettudatosságról alkotott szemlélete az elmúlt években, a gyakorlatba viszont kevésbé sikerül átültetni a megszerzett ismereteket – mutat rá a GKI és a Jófogás.hu közös, környezettudatosságot vizsgáló felmérése. Idehaza a háztartásokon belül általában három környezettudatos megoldást használnak, ezeket elsősorban spórolás céljából vetik be a fogyasztók.

Mi kerüljön a csomagolásra?

Elkeserítő eredményekkel zárult a kötelező tápértékjelölés ellenőrzése az előrecsomagolt élelmiszereknél.

40 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!