2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: FINA

12 cikk 1/2 oldal

Megáldotta a pápa a magyar úszólányokat

Június 24-én meglátogatták a Szentatyát a „Sette Colli” (hét domb) nevű úszóviadalon részt vevő sportolók és az Olasz Úszószövetség vezetői. Sok

Húszezer felett a masters nevezések száma

A masters világbajnokságra egyébként eddig összesen több mint 11 200-an jelentkeztek, közülük több mint 9300-an sportolók, 1100-an pedig kísérők.

Lex Hosszú

Bizonyíték persze nincs, de jól ismerjük a Balczó Andrásnak tulajdonított bonmot-t: törleszteni nem akkor kell, amikor szeretnénk, hanem akkor, amikor lehet.

A magyar szövetség értetlenül áll a FINA döntése előtt

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) értetlenül áll a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) döntése előtt, amely jelentősen megváltoztatta a szabályokat a 2017-es úszó világkupa-sorozatra. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is élesen kritizálta korábban az új rendszert.

Elégedett az előkészületekkel a FINA

Teljes mértékben elégedett a nyári világbajnokság előkészületeivel a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA.

Fogynak a szobák a vb-re

A városlátogatások szezonjában nagyon kedvezően alakul a budapesti vendégforgalom: a szállodák látogatottsága márciusban és áprilisban is meghaladta az előző évit.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!