2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: debrecen

28 cikk 1/3 oldal

Hosszú tegnap már odapörkölt

Mindenki azt találgatta a Debreceni Sportuszodában az úszók országos bajnokságán, vajon továbbra is nyeretlen marad-e a világ legjobb úszónője.

Sérelemdíj jár a menesztett debreceni ügyvezetőnek

Egy sajtóinterjúban megsértette a fenntartó jó hírnévhez fűződő jogait a debreceni MODEM Nonprofit Kft. ügyvezetője, ezért a munkáltató jogszerűen mondott fel azonnali hatállyal; a fenntartó ugyanakkor szintén megsértette Kukla Krisztián jó hírnevét, így a felperes sérelemdíjra jogosult – állapította meg első fokon a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hétfőn.

Pontes menesztése túl sokba kerülne

Ami az utóbbi fél évben történik Debrecenben, azt nehéz lenne megfontolt, szakszerű s legfőképpen költséghatékony döntéssorozatnak nevezni.

Rövidesen elkezdik építeni a buszgyártást segítő oktatási központot

Heteken belül elkezdik építeni Debrecenben a majdani autóbuszgyártást segítő oktatási és fejlesztési központot, az ehhez szükséges jogerős építési engedélyek már megszülettek – mondta a Világgazdaságnak Kossa György, a beruházó ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Tizenkétmilliárdos tejipari fejlesztés Debrecenben

Tizenkétmilliárd forintos beruházással 181 új munkahelyet hoz létre Debrecenben az Alföld Tej Kft., a munkahelyteremtést 120 millió forinttal támogatja az önkormányzat – közölte a cívisváros polgármestere szombaton a cég helyi telephelyén.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!