2017. november 22., szerda, Cecília napja

Címke: Czeglédy Csaba

57 cikk 1/6 oldal

Szép új világ: rémlátomás 2022-ből

A Jobbik igyekezett a kemény, elvi alapokon álló koalíciós társ szerepét alakítani, ahogyan azt annak idején a legendás példaképtől, az SZDSZ-től látta.

Kifizetnek mindenkit, akit Czeglédyék becsaptak

Az Országgyűlés kedden határozatban kérte fel a kormányt, hogy gondoskodjon a Czeglédy-ügyben ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről.

Czeglédy-ügy: Dobrev Klárát tanúként idézik

Az eljárást a Csongrád Megyei Főügyészség felügyeli, amely feltétlenül szükségesnek tartja az Altustól és más forrásokból Czeglédynek juttatott kölcsönök vizsgálatát is.

Dobrev Klárát beidézheti az ügyészség

Az Origó beszámolója szerint az ügyészség a Czeglédy-ügy vizsgálata keretében két hét múlva hallgatja meg az Altus tulajdonosát, Gyurcsány Ferenc feleségét.

Dobrev Klárát kihallgatja az ügyészség

Az Origo úgy tudja, hogy a bukott miniszterelnök feleségének azért kell a hatóság kérdéseire válaszolnia, mert a tulajdonában lévő Altus Zrt. több kölcsönt is adott Czeglédynek.

Helyi DK-s vezető kívánta a pokolba Sorost

Az eltávolított, ám a PS honlapján továbbra is elérhető hozzászólásban a DK-s politikus annak a véleményének is hangot adott, hogy Soros Györgynek a pokolban kell elszámolnia.

Czeglédy és Gyurcsány buktatta meg Botka Lászlót?

Gyurcsány Ferencnek és Czeglédy Csabának is köze lehetett Botka László lemondásához a miniszterelnök-jelöltségről – fejtette ki véleményét Budai Gyula, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa a Karc FM-en.

57 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!