2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: csehország

59 cikk 1/6 oldal

Lemondása után is nyeregben van Babis

A cseh parlamenti alsóház bizalmi szavazását ugyan elvesztette a kormányfő, a következmények azonban korántsem katasztrofálisak a milliárdos üzletember számára.

Pluszok helyett mínusz hat

Bécsújhely után Varasdon is a csehek nyerték – ezúttal 33-27-re – a ki-ki meccset ellenünk a kézilabda Eb-n, a magyar válogatott három vesztes meccsel zárt.

Hatgólos vereség a csehektől és búcsú az Eb-től

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33-27-re kikapott Csehország csapatától a horvátországi Európa-bajnokság csoportkörének harmadik, utolsó fordulójában, a varasdi D kvartettben szerdán, így pont nélkül búcsúzott a tornától.

Pillanatnyi előnyben van Milos Zeman

A jelenlegi államfő, Milos Zeman a szavazatok 38,6 százalékával nyerte a voksolást, mögötte pedig Jirí Drahos, 26,6 százalékos támogatottsággal jutott a második fordulóba.

Szakértő: nem befolyásolja a visegrádi együttműködést a cseh elnökválasztás

Nem befolyásolja a visegrádi együttműködés jövőjét a cseh elnökválasztás kimenetele, mivel egyik jelölttől sem várható jelentős változás, Csehországban az államfő egyébként sem tudja érdemben befolyásolni a diplomáciát – mondta Szarka László történész szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

59 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!