2017. október 23., hétfő, Gyöngyi napja

Címke: csehország

41 cikk 1/5 oldal

Szijjártó Péter gratulált Andrej Babisnak

A magyar külpolitika fókuszában a V4-együttműködés áll, így Magyarország érdeke hogy Csehországnak minél előbb stabil kormánya legyen.

Folytatódnak a képviselőházi választások Csehországban

Csehországban folytatódnak a képviselőházi választások. Szombaton, a hagyományosan kétnapos választások második napján, reggel nyolctól délután kettőig lehet még szavazni. Az eredményeket az esti órákra ígéri a voksokat összeszámláló Cseh Statisztikai Hivatal.

Képviselőházi választások kezdődnek Csehországban

A jobbközép ANO mozgalom győzelmére lehet számítani a pénteken és szombaton rendezendő képviselőházi választásokon Csehországban. A prágai sajtó szerint azonban a kulcskérdés az, milyen lesz az ANO győzelmének mértéke, melyik lesz a második erő, illetve mely párt lesz hajlandó kormánykoalícióra lépni a mozgalommal és kormányfőnek elfogadni Andrej Babist.

FM: a környezetvédelem a kiegyensúlyozott fejlődést segíti

A környezetvédelem a tartós, kiegyensúlyozott fejlődést segíti – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára kedden Budapesten, egy nemzetközi tanácskozás résztvevőit üdvözölve.

41 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!