2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: barcelona

29 cikk 1/3 oldal

Kubala Lászlóra emlékeztek Barcelonában

Kubala Lászlóra emlékeztek születésének 90. évfordulója alkalmából hétfőn Barcelonában, ahol Tarlós István, Budapest főpolgármestere közölte: a magyar főváros közgyűlése a héten dönt arról, hogy közteret nevezzenek el az FC Barcelona egykori legendás játékosáról.

Titanic-városok

A Kaspersky Lab Earth 2050 projektje jövőkutatók, dizájnerek és hétköznapi emberek segítségével keresi a választ a jövő kérdéseire.

Barcelonában dzsihadistákat vettek őrizetbe

Őrizetbe vettek a katalán rendőrök kilenc feltételezett dzsihadistát kedd hajnalban Barcelonában, közülük négyről azt gyanítják, hogy kapcsolatban állhattak a tavalyi márciusi brüsszeli robbantások elkövetőivel.

A Barcelona nyerte meg az El Clásicót

Spanyolországban minden tekintet az El Clásicóra szegeződött. Real Madrid és a Barcelona fordulatos csatát vívott, melyből a katalánok jöttek ki győztesen.

Madridon a focivilág szeme

Biztos, hogy idén is lesz spanyol klub a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, június 3-án a cardiffi Nemzeti Stadionban. Vasárnap pedig El Clásicó a Santiago Bernabéu-stadionban.

Enrique megemeli a kalapját

Két spanyol, egy francia és egy olasz csapat várja a Bajnokok Ligájában a sorsolást, hogy kiderüljön, kik mérkőznek meg egymással cardiffi döntőbe jutásért.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!