2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Balogh László

9 cikk 1/1 oldal

Már most drága a paksi piac

Gazdasági ereje miatt Tolna megyében Pakson a legdrágábbak a lakások, olyannyira, hogy a többi megyétől eltérő módon az árak még a megyeszékhelyéinél is magasabbak.

Jók a lakáspiac idei kilátásai

Az új lakások nagyobb számú megjelenésével várhatóan az eddiginél is többen vehetik majd igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt.

Ingatlan.com: idén tovább élénkült a lakáspiac

Idén tovább élénkült a lakáspiac, országszerte nőttek az árak és az adásvételek száma, jövőre tovább tart a bővülés, az áremelkedés üteme azonban lassul, az új lakások piacának élénkülése várhatóan 2019 végéig kitart – írta az Ingatlan.com több mint 200 ezer lakáshirdetés alapján készített éves összefoglaló elemzésében.

Egyre kisebb lakásokat veszünk

A főként Budapesten gondot okozó drágulás következtében ráadásul egészen kis, alig élhető lakások is eladhatóvá és kiadhatóvá válnak.

Kétszer drágább egy új lakás Budapesten, mint vidéken

Tovább emelkedik az új lakások ára, ezzel együtt nőnek a vidéki és budapesti árak közti különbségek is. A fővárosban egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymilliós négyzetméterár.

Egyre több kínai keres lakást Magyarországon

A kínai miniszterelnök magyarországi látogatása eredményeként több jelentős beruházás indulhat el, amelyekkel szorosabbá válhat a gazdasági kapcsolat Magyarország és Kína között.

Vallásról, gyógyításról és kommunikációról tartanak konferenciát Kecskeméten

A vallás, a gyógyítás, a gyógyulás, a kommunikáció és a mindezekben megjelenő „emberszeretet” összefüggéseiről, kérdéseiről rendeznek konferenciát csütörtökön a Kecskeméti Református Újkollégiumban lelkipásztorok, kommunikációs szakemberek, városi képviselők és orvosok részvételével.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!